LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2019 12:37

Μοντέλο ετών... 65! (βίντεο)

Η νέα μόδα με μοντέλα στη… «δύση» της ζωής τους. Ή μήπως όχι…

Μοντέλο ετών 65

Με ροζ γιλέκα και τζιν παντελόνι ανέβηκε στην πασαρέλα ο 65χρονος που έγινε ορόσημο της μόδας όταν πριν από έναν χρόνο εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στη Σεούλ, πλασάροντας το στιλ της άσπρης γενειάδας με το μακρύ, κατσαρό μαλλί.

«Μεγάλος; Είναι απλώς ταμπέλα», δήλωσε ο ίδιος ο 65χρονος, ο οποίος τελευταία λαμβάνει συνεχώς τηλεφωνήματα για να εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας, διαφημιστικά και τηλεοπτικά προγράμματα και εκτίμησε ότι, «έκανα τη σωστή επιλογή, το μόντελινγκ σε αυτήν την ηλικία είναι στα αλήθεια διασκεδαστικό».

Η Νότια Κορέα έχει ζήτημα γήρανσης του πληθυσμού της και όλο και περισσότεροι άνδρες σαν τον Κιμ κάνουν καινούρια καριέρα στο χώρο ή απλώς βρίσκουν τρόπους να κρατιούνται στην αγορά.

Για πάνω από 20 χρόνια, ο Κιμ είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στα προάστια της Σεούλ έχει όμως γίνει επαγγελματίας μοντέλο, κάτι που ήταν γι’αυτόν όνειρο ζωής.

Ήταν η κόρη του που τον ενθάρρυνε τον Ιανουάριο του 2018 να μπει στην ακαδημία μοντέλων, κάτι που τον έφερε στην Εβδομάδα Μόδας της Σεούλ.

Έκτοτε έχει συμμετάσχει και σε βίντεο, στα οποία δίνει συμβουλές μόδας, αλλά και συμβουλές για να φαίνονται νεότεροι οι θεατές του, ενώ λέει ότι επόμενος στόχος του είναι να γίνει το πρώτο μεγάλο σε ηλικία μοντέλο της Νότιας Κορέας που θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, το Μιλάνου και του Παρισιού.

Ειδικοί λένε ότι τέτοιου είδους μόδες είναι ευπρόσδεκτες από τους ηλικιωμένους της Νότιας Κορέας, όμως το κοινωνικό αυτό φαινόμενο θα πρέπει να βελτιωθεί για να κρατήσει η χώρα τους ρυθμούς γήρανσης.

Πολλοί ηλικιωμένοι στη Νότια Κορέα καταλήγουν με κακοπληρωμένες δουλειές μετά το τέλος της καριέρας τους, ενώ τα πρώτα χρόνια μετά τα 50 τους χρόνια κερδίζουν επισφαλή χρήματα και λίγη ή καθόλου κοινωνική προστασία. 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟυκρανία – Μητσοτάκης: Πάγια θέση της Ελλάδας το απαραβίαστο των συνόρωνΧθες 16:39 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, συμμετείχε στις τηλεδιασκέψεις των ηγετών της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Έγκλημα Χαλάνδρι - 28χρονος: Ήθελα να την εκφοβίσω, αλλά θόλωσαΧθες 19:12 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 47χρονης έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Εγνατία Οδός – Κουτσούκος: Το 90% των τροχαίων οφείλεται αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγονταΧθες 19:15 | Ειδήσεις

Τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, για το πολύνεκρο δυστύχημα που έγινε την Δευτέρα, λίγο πριν από σταθμό διοδίων.

Νέα Χαλκηδόνα: Εκτροπή πυροσβεστικού οχήματος (εικόνες)Χθες 16:31 | Ειδήσεις

Το Πυροσβεστικό όχημα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους 4 πυροσβέστες που έπεσε στο οδόστρωμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ – Χάρλεμ: Πέντε νεκροί από λεγεωνέλλωση23:59Αφγανιστάν: Τροχαίο με περισσότερους από 70 νεκρούς23:44Αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκιση ο Πρίγκιπας της Νορβηγίας23:29Ο Καραλής πήρε την πρώτη του νίκη σε σειρά Diamond League23:13Ιταλία: Λιώνει ραγδαία ο παγετώνας - Αλλάζει μετά από 130 χρόνια ο τρόπος μέτρησης22:58ΝΑΤΟ: Η Σύνοδος Κορυφής του 2026 θα διεξαχθεί στην Άγκυρα22:42Ιστιοφόρο πήρε φωτιά κοντά στην Δήλο22:27Φοιτητική Στέγη: Αναζητούν συγκάτοικο οι φοιτητές, λόγω ακρίβειας ενοικίων22:11Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη21:56Φοροαπαλλαγές για πολύτεκνες οικογένειες στο πακέτο της ΔΕΘ – Στο επίκεντρο το δημογραφικό πρόβλημα21:40ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου21:25Φωτιά στην Κερατέα (βίντεο)21:10Σητεία: Ημιβύθιση φορτηγού πλοίου που είχε πέσει σε ύφαλο20:54Δημογραφικό: Απειλή για το μέλλον της χώρας - 30.000 λιγότερα παιδιά έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα20:38Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική20:23Έγκλημα Χαλάνδρι - 28χρονος: Ήθελα να την εκφοβίσω, αλλά θόλωσα20:07ΠΑΟΚ: Οι φίλαθλοι μας να μην πλησιάσουν το γήπεδο της Ριέκα19:52Εγνατία Οδός – Κουτσούκος: Το 90% των τροχαίων οφείλεται αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγοντα19:35Χίος: 33χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συντρόφου του19:19Τραγωδία στην Εγνατία - Αυτόπτες μάρτυρες στον ΑΝΤ1: Φώναζαν "σώστε μας"19:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο