LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Ιουνίου 2019 13:59

Ο Παπαγγελόπουλος προσφεύγει στην Δικαιοσύνη κατά Σαμαρά για τον “Ρασπούτιν”

Τι λέει ο Αν. Υπ. Δικαιοσύνης, απαντώντας στον πρώην Πρωθυπουργό. Τι αναφέρει για όσα ακούγονται για την Δικαιοσύνη.

Παπαγγελόπουλος - Σαμαράς

Θύελλα προκάλεσαν οι αναφορές του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", όπου κατονόμασε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τον περιώνυμο "Ρασπούτιν", λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι και ειναι αδιανότητο να δηλώνει ότι δεν το γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Αν. Υπουργός Δικαιοσύνης, σε δήλωση του στρέφεται κατά του Αντώνη Σαμαρά για τον "Ρασπούτιν", υποστηρίζοντας ότι "σήμερα δεν υπάρχει Ρασπούτιν στον χώρο της Δικαιοσύνης. Στο παρελθόν δεν ξέρω" και αναφέροντας ότι αφενός θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για όσα ακούγονται και λέγονται, αφετέρου ότι θα μιλήσει για όσα γνωρίζει.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Μιχάλης Καλογήρου, αναφερόμενος στις κόντρες μεταξύ ανώτατων δικαστών για τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis, λέγοντας ότι "όσα γίνονται δεν τιμούν την Δικαιοσύνη".

Όλη η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου

"Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν και σε ελεύθερη μετάφραση κάποιοι συνηθίζουν διαρκώς να ασχημονούν. Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα. Στο παρελθόν δεν ξέρω. Ενδεχομένως να υπήρξε και Ρασπούτιν και Μεσσαλίνα και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχει μόνο προσπάθεια κάποιων να αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες.

Μέχρι σήμερα ομολογώ με μεγάλη προσπάθεια σιωπούσα. Θεωρώ ότι ειδικά αυτή την περίοδο η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη για ήπιο πολιτικό κλίμα μέχρι τις εκλογές και για μέγιστη πολιτική συναίνεση μετά τις εκλογές. Όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα «απολαύσουν» τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου. Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψω και να αντιμετωπίσω θεσμικά τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν.

Υπενθυμίζω ότι του τέλους προηγείται η αρχή και η ενδιάμεση πορεία. Πριν φτάσει λοιπόν κανείς μέχρι το τέλος για να υπάρξει πλήρης εικόνα εύλογο είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτό προτίθεμαι να κάνω. Θα πιάσω το νήμα από την αρχή. Για όλους, για όλες και για όλα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο λαός μας και γι’ αυτό δεν μπορεί να πάει μακριά.

Έτσι λοιπόν εγώ μπορώ να αντέξω τα ψέματά τους. Οι παρανοϊκοί, ραδιούργοι συκοφάντες τι θα κάνουν με την αλήθεια; Μπορούν να την αντέξουν;"

Σχόλιο για τη δήλωση του κ. Σαμαρά ότι ο Ρασπουτίν στην υπόθεση Novartis είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο CNN.gr. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ο κ. Σαμαράς και άλλοι που ερευνώνται, συμπεριφέρονται με τρόπο που φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά». Ο πρωθυπουργός, πάντως, σε σχετική ερώτηση υποστήριξε ότι δεν φοβάται ειδικά δικαστήρια καθώς «φοβάται αυτός που έχει κάτι να φοβηθεί. Εμείς λέμε μακάρι να το κάνει γιατί έτσι θα καταλάβει και ο ελληνικός λαός ποιος είναι ο στόχος και ο ρόλος αυτών που πιστεύουν ότι είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της εκτελεστικής εξουσίας στον τόπο μας».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο