LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2019 13:10

Σημαντικές φορολογικές μειώσεις στο πρόγραμμα της ΝΔ

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και δράσεις για την Υγεία και τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, το πρόγραμμα της ΝΔ.

Μητσοτάκης

Με σύνθημα Ισχυρή Ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Κομβικό σημείο του προγράμματος είναι η μείωση της φορολογίας με μείωση του φορολογικού συντελεστή από 22% στο 9% για εισοδήματα μέχρι 10.000, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της  εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση των εισφορών στην κύρια σύνταξη από 20% -15% και μείωση του ΦΠΑ με δύο βασικούς συντελεστές 11% και 22% από 13% και 24% αλλά και διατήρηση του χαμηλού 6%.

Στηρίζοντας την οικογένεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει 2000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται, αύξηση αφορολόγητου για κάθε παιδί κατά 1000 ευρώ, επαναφορά των επιδομάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού.

Δίνοντας έμφαση στη στήριξη της επιχειρηματικότητας ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει  για μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις κατά 8 μονάδες και στα μερίσματα κατά 5 ενώ έμφαση έδωσε και στην ανάγκη στήριξης της ακίνητης περιουσίας με μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός διετίας, έκπτωση 40-50% για εργασίας ενεργειακής λειτουργίας και συντήρησης των κτιρίων αλλά και απλοποίηση στις διαδικασίες μετάβασης.

Στο πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνονται δράσεις για τη στήριξη της υγείας , των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων αλλά και εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας με επαναφορά της   ομάδας ΔΕΛΤΑ και ενίσχυση της ΔΙΑΣ με 1500 αστυνομικούς, πεζές περιπολίες στις γειτονιές και κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου αλλά και του πανεπιστημιακού ασύλου.  

Με τον Παναγιώτη Πικραμένο και τη Μαριέττα Γιαννάκου να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ. Σε εκλόγιμες θέσεις θα βρίσκονται επίσης τόσο ο νομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο στενός του σύμβουλος Τάκης Θεοδωρικάκος, σε μη εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται ο επιχειρηματίας Βασίλης Ανδρικόπουλος που θα αξιοποιηθεί σε κυβερνητική θέση και στην τελευταία και τιμητική 12η θέση θα βρίσκεται ο ηθοποιός Κωσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο