LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2019 17:07

Αποκαλύψεις στο “The 2Night Show” της Πέμπτης (εικόνες)

Εκλεκτοί καλεσμένοι συζητούν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξομολογούνται μυστικά για την ζωή και τα…απωθημένα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται στο «The2Night Show» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μιλάει και για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον. Επίσης, αναφέρεται στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και μοιράζεται με τον Γρηγόρη ένα κρυφό της απωθημένο.  Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες» οι οποίες της ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Καλεσμένος του Γρηγόρη θα είναι επίσης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, μιλάει για τη συμμετοχή του στο «NOMADS» και αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γεννήθηκε ένας έρωτας. Επιπλέον, αναφέρεται στις φιλίες που έκανε και εξηγεί γιατί δεν μιλάει πια με την Αποστολία Ζώη. 

Ο Γιάννης Ηλιάδης μιλάει για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη Ρυθμική Γυμναστική στην ηλικία των 17 ετών αποκαλύπτοντας πώς για να καταφέρει να κάνει αυτό του το όνειρο πραγματικότητα χρειάστηκε να χάσει 70 κιλά.

#The2NightShow

Όλα τα επεισόδια μπορείτε να τα απολαμβάνετε και εδώ: https://www.antenna.gr/the2nightshow

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο