LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2019 15:27

Απόπειρα τηλεφωνικής απάτης σε Αστυνομικό Μέγαρο!

Οι γνωστοί επιτήδειοι που προσπαθούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες μέσω τηλεφώνου, ξαναχτύπησαν. Μόνο που αυτή τη φορά….

Αστυνομικό Τμήμα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Η γνωστή μέθοδος της τηλεφωνικής απάτης, αυτή τη φορά είχε αποδέκτη έναν 56χρονο αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας σε γραφείο εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, άνδρας προφασιζόμενος το γιατρό, εξιστόρησε στον Αστυνομικό τη γνωστή ιστορία του ατυχήματος, ότι δηλαδή η κόρη του εμπλέκεται σε ατύχημα και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, ζητώντας το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο Αστυνομικός με γρήγορα αντανακλαστικά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στην περίπτωση, άφησε να εννοηθεί στους επιτήδειους δράστες ότι «τσίμπησε» στο δόλωμα τους, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για το υποτιθέμενο ατύχημα και έδωσε το ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο για την παράδοση των χρημάτων.

Έπειτα από ενημέρωση του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών από τους άντρες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Κοζάνης.

Οι άντρες της Αστυνομίας παραβρέθηκαν στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού καθώς και οι “ανυποψίαστοι” δράστες, αφού δεν γνώριζαν ότι τηλεφώνησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω κατά την παράδοση των χρημάτων.

Μία 41χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής και ένας 32χρονος άντρας Βουλγαρικής καταγωγής ήταν οι δύο συλληφθέντες , ενώ αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε συσταθεί από κοινού οργάνωση και δρούσαν εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, ενώ κατά το προηγούμενο διήμερο όπως προκύπτει, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλα τρία άτομα με παρόμοιο τρόπο.

Ο Αστυνομικός που διαχειρίστηκε τόσο ορθά και με επαγγελματισμό όλη αυτή την απίθανη κατά τα άλλα ιστορία, θα βραβευτεί και θα τιμηθεί για την πράξη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στίβεν Σπίλμπεργκ: Η ταινία που τον σημάδεψε…23:59Γαλλία-ΟΗΕ: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας23:49Κερατσίνι: Διαρρήκτες πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ23:32Ιταλία: Απαγορεύεται η εργασία κάτω από τον ήλιο όταν έχει καύσωνα και για συγκεκριμένες ώρες23:18Τραμπ: Τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%23:02Ρόδος: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο βυθό του λιμανιού22:48Υπουργείο Εργασίας: Τα fake news και οι αλήθειες για το νέο νομοσχέδιο22:33Μέγαρα – Πυρκαγιά: Στάλθηκε μήνυμα από το 11222:19Φωτίστε την επιχείρησή σας χωρίς αρχικό κεφάλαιο από την GlobiLED22:03Ιταλία: Κύμα καύσωνα σε 17 πόλεις την Τρίτη21:50Ινδία: Ζωντανά φίδια κατασχέθηκαν από επιβάτη που επέστρεφε από την Ταϊλάνδη21:34Τζούλη: Το απόστημα των ψυχιάτρων στις φυλακές Κορυδαλλού να βγάζουν τρελούς πολλούς κατηγορούμενους θα σπάσει21:20Καρέτσας: Νέα διάκριση για τον 17χρονο διεθνή21:04Φθιώτιδα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα20:50Κασιδιάρης: Εισαγγελική εισήγηση για την αποφυλάκιση του20:37Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:24Τραμπ: Εξετάζει να διακόψει τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία που παρέχουν θεραπείες για αλλαγές φύλου σε παιδιά και εφήβους20:10Κυρανάκης: Επιστολή σε δημάρχους για την εφαρμογή του ΚΟΚ – Ποιες ενέργειες αναλαμβάνουν δήμοι και περιφέρειες19:52Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τιμά τα 64α γενέθλια της μητέρας του19:33ΗΠΑ: Αντιμέτωπες οι χώρες με υψηλότερους δασμούς μετά την προθεσμία της 9ης Ιουλίου19:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο