LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2019 10:33

Η Μπέλα Θορν απάντησε στον εκβιασμό δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της! (εικόνες)

Η 21χρονη ηθοποιός όχι μόνο δεν υπέκυψε στις απειλές που δεχόταν, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση δημοσιεύοντας η ίδια «καυτές» φωτογραφίες της.

Μπέλα Θορν - φωτογραφίες - γυμνές - social media - εκβιασμός

Η Μπέλα θορν δέχθηκε τον  εκβιασμό ενός χάκερ που είχε καταφέρει να βάλει στο «χέρι» γυμνές της φωτογραφίες. Απειλούσε ότι θα τις δημοσιεύσει αν δεν έπαιρνε χρήματα, μόνο που δεν υπολόγισε σωστά την αντίδραση της 21χρονης σταρ.

H 21χρονη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από σειρές του Disney Channel, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τόπλες φωτογραφίες της και screenshots από συνομιλίες με τον εκβιαστή χάκερ.

«Τις τελευταίες 24 ώρες με απειλούσαν με τα ίδια μου τα γυμνά. Νιώθω απαίσια, νιώθω ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνομαι ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα πολύτιμο άτομο», έγραψε η Θορν και συμπλήρωσε.

«Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις», ήταν η δυναμική απάντηση της.

Η ηθοποιός μάλιστα είπε ότι ο χάκερ της έστειλε γυμνές φωτογραφίες και άλλων διασημοτήτων. Και μιλώντας στο Hollywood Reporter ανέφερε, «Ακούγεται σαν να είναι 17 ετών και, όσο θυμωμένη κι αν είμαι μαζί του, ήθελα να του δώσω ένα μάθημα. Είναι ακόμη παιδί και κάνουμε λάθη, και αυτό το λάθος είναι κακό. Δεν θέλω να καταστραφεί η ζωή κάποιου 17χρονου επειδή δεν σκεφτόταν σωστά και φερόταν σαν ηλίθιος».

Μπέλα Θορν - φωτογραφίες - γυμνές - social media - εκβιασμός

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο