LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2019 20:20

Ερντογάν: “Έλληνας” και “Γκιουλενιστής” ο Ιμάμογλου

Βλέποντας το προβάδισμα που διατηρεί έναντι του Γιλντιρίμ στις δημοσκοπήσεις για τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, εξαπολύει μπαράζ επιθέσεων εναντίον του.

AP - Ερντογάν - Ιμάμογλου - Γιαβάς - Τουρκία - εκλογές - κάλπες

“Ανοίγει η ψαλίδα” μεταξύ του υποψηφίου της αντιπολίτευσης για τον Δήμο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και του υποψηφίου του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Konda, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με αυτήν, το ποσοστό που προβλέπεται για τον Ιμάμογλου είναι 54% και για τον Γιλντιρίμ 45%.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει ό,τι μπορεί για να αναστρέψει το κλίμα, εξαπολύοντας αλλεπάλληλες επιθέσεις εναντίον του Ιμάμογλου.

«Ποιοί χάρηκαν πιο πολύ από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου; Ήταν οι Έλληνες. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων για τον “Έλληνα που κατέκτησε την Πόλη”; Θα το αλλάξουμε αυτό την Κυριακή», τόνισε μεταξύ άλλων σε ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος.

AP - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΕΚΡΕΜ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι μπορεί να του απαγορευτεί να αναλάβει καθήκοντα αν κριθεί ένοχος για προσβολή του κυβερνήτη της επαρχίας Ορντού, Σερντάρ Γιαβούζ. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιμάμογλου ενεπλάκη σε μια διαμάχη στο αεροδρόμιο της Ορντού, αφού του απαγορεύτηκε να χρησιμοποιήσει την αίθουσα των VIP. Υποστηρικτές του AKP λένε ότι στην έντονη λογομαχία του με αξιωματούχους του αεροδρομίου αποκάλεσε τον Γιαβούζ «σκύλο». Ο ίδιος το διαψεύδει, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε μια άλλη λέξη, που ακούγεται παρόμοια. Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως ο Ερντογάν κατηγόρησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ότι ευθυγραμμίζεται με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. «Ποια είναι η θέση του; Είναι με τους Γκιουλενιστές» δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας από την οροφή ενός λεωφορείου σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος στην συνοικία Σουλτανγκαζί της Κωνσταντινούπολης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης σε αγρότες: Όταν προβάλεις τα αιτήματα σου χωρίς να θες να τα συζητήσεις, τότε ο διάλογος είναι προσχηματικόςΣήμερα 17:52 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η θέση της Κυβέρνησης, είναι «Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων».

ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Οι άνθρωποι των ΚΥΔ, όπως φαίνεται απο τα ποσά που βρέθηκαν σε μετρητά που παίρναν μέρος, εισέπρατταν μέρος της επιδοτήσης.

Αγρότες: “Όχι” στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ραντεβού στο Μαξίμου – κλιμακώνουν τις κινητοποιήσειςΣήμερα 16:22 | Ειδήσεις

Θα στείλουν γραπτώς τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό. Τι διεκδικούν και τι αποφασίστηκε στη σημερινή Πανελλαδική Σύσκεψη στην Νίκαια της Λάρισας.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιάΣήμερα 20:01 | Ειδήσεις

Η επαναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών, προς όφελος των ΗΠΑ, είναι μια από τις προτεραιότητες του Ντόναλντ Τραμπ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Θα ανταποδώσουμε το χτύπημα στο Ισλαμικό Κράτος23:59Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βόλο ο Τσέριν 23:45Η αντιπολίτευση κατηγορεί την Κυβέρνηση για την πρόσκληση σε αγρότες για διάλογο λέγοντας ότι είναι προσχηματικός23:31Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα23:17ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οδοστρωτήρας… οι “πράσινοι”23:03Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Αμφιλοχίας22:49Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Τα δοκάρια σταμάτησαν τους γηπεδούχους22:35Τροχαίο δυστύχημα στη Χίο: Νεκρός οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό22:21Πανιώνιος – Προμηθέας: Οι Αχαιοί “βύθισαν” κι άλλο τους γηπεδούχους22:07Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με έναν τραυματία21:53Μύκονος – Καρδίτσα: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους21:39Τράκαρε με τον Ελ Κααμπί και έβγαλε σέλφι μαζί του21:26Ηρακλής – Άρης: Θρίλερ… στο Ιβανώφειο21:12Ο ΑΝΤ1 στα Παιδικά Χωριά SOS για τον μεγάλο Τηλεμαραθώνιο του 202520:59ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Καθάρισαν… από το ημίχρονο οι νησιώτες20:45Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι διεθνείς προτεραιότητες του Τραμπ την νέα χρονιά20:32ANT1 Sports: Προελαύνει ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα της Super League20:18Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:05Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος η καταβολή του19:51ΟΠΕΚΕΠΕ - Κύκλωμα Κρήτης: Δηλώνονταν βοσκότοποι "βράχια της Νορμανδίας"19:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο