LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιουνίου 2019 15:38

Έγκλημα στου Γουδή: Προφυλακιστέα η 68χρονη μητροκτόνος

Η απολογία της 68χρονης ήταν σύντομη. Τι φέρεται να ισχυρίστηκε η γυναίκα στις Αρχές για το έγκλημα.

Έγκλημα Γουδή - Μητροκτόνος

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 68χρονη γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα της στο σπίτι τους στο Γουδή. Η κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εντοπίστηκε το Σάββατο, 15 Ιουνίου, να σέρνει στον δρόμο ένα χαλί ή κουβέρτα όπου μέσα βρισκόταν το άψυχο σώμα της 92χρονης μητέρας της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η υπερήλικη γυναίκα πέθανε από ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της. 

Η 68χρονη οδηγήθηκε μετά το μεσημέρι στον ανακριτή συνοδευόμενη από αστυνομικούς, από τους οποίους ζήτησε να την «κρύψουν» ώστε να αποφύγει τις κάμερες. Έτσι, ένας από τους αστυνομικούς που την συνόδευε, την πήρε αγκαλιά κρύβοντας το πρόσωπό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία της ήταν ιδιαίτερα σύντομη, ενώ η γυναίκα φέρεται να ισχυρίζεται πως η ίδια η μητέρα της της είχε ζητήσει να την σκοτώσει. Παράλληλα, μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, Σπύρου Δημητρίου, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της. Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου για την εντολέα του, «έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της, αλλά όχι το παράνομο και το άδικο αυτής. Ζούσε επί χρόνια σε ένα νοσηρό υπόβαθρο, το οποίο ενισχύθηκε με τα προβλήματα υγείας της υπερήλικης. Ανέκαθεν, ακόμη και ως παντρεμένη, ζούσε μαζί τη μητέρα της». 

Έγκλημα Γουδή - Μητροκτόνος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:50e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο