LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Ιουνίου 2019 16:22

Μετανιωμένος δηλώνει ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη στην Καλαμαριά

Απολογείται την Τρίτη στον ανακριτή ο 31χρονος, ο οποίος χτύπησε το θύμα με σφυρί στο κεφάλι στη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού.

Καλαμαριά - δολοφονία - ψυκτικός - σφυρί

Του Γιώργου Γρηγοριάδη

Βυθισμένος στις σκέψεις του, στα κρατητήρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο νεαρός ψυκτικός, όσο περνούν οι ώρες τόσο δείχνει να συνειδητοποιεί το έγκλημα που διέπραξε.

Δηλώνει μετανοιωμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα πει και ενώπιον ανακριτή στον οποίο θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Εκεί θα κληθεί να περιγράψει με λεπτομέρειες, λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν, από τη στιγμή που βρέθηκε στο σπίτι της 63χρονης στην Καλαμαριά. Τελείωσε τη συντήρηση του κλιματιστικού της, όμως μία επιπλέον εργασία που έπρεπε να γίνει στάθηκε αφορμή να διαπληκτιστεί έντονα μαζί της. Υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα τον χαστούκισε και αυτός πάνω στο θυμό του της κατάφερε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σφυρί που κρατούσε.

Το πρωί της Τετάρτης έγιναν όλα, σε μία λίμνη αίματος βρήκε την 63χρονη η κόρη της, την επόμενη μέρα. Ο δράστης, μετά το έγκλημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπλυνε τα χέρια του, πέταξε το φονικό όπλο σε έναν κάδο απορριμμάτων, επέστρεψε κανονικά στη δουλειά του, εξυπηρετώντας τα επόμενα ραντεβού που είχε, σαν να μη συνέβαινε κάτι.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη, οι αστυνομικοί έφτασαν και στα ίχνη του 31χρονου. Άλλωστε γνώριζαν από τον γιο του θύματος πως θα πήγαινε σπίτι τους για συντήρηση του κλιματιστικού. Στην αρχή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, στη συνέχεια όμως ομολόγησε.

Με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Όσοι τον γνωρίζουν, πάντως, κάνουν λόγο για έναν νεαρό που είχε μία φυσιολογική ζωή χωρίς παρελθόν βίας και αδυνατούν να πιστέψουν πώς έφτασε σε τέτοιο σημείο για μία τόσο ασήμαντη αφορμή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έξαρση ιώσεων και γρίπης: Προειδοποιούν οι γιατροί, σύσταση για εμβολιασμό07:36Τρένο συγκρούστηκε με ζώο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη07:22Νιγηρία: 100 μαθητές που είχαν απαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι07:08Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Ζελένσκι: Δεν έχει διαβάσει την πρόταση ειρήνης06:54Ο Χάρης Θεοχάρης στις ΗΠΑ για την ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων06:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου06:26Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:12Παγκρήτιο συλλαλητήριο αγροτοκτηνοτρόφων τη Δευτέρα - Στο επίκεντρο λιμάνια και αεροδρόμια23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην Πλατεία Συντάγματος23:50Απολαυστική ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο: Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Super League23:40Μητσοτάκης: Αύριο η συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο συνέδριο «Υγεία πάνω απ' όλα»23:26Οι αγρότες έκλεισαν την Ολυμπία Οδό στην Κάτω Αχαΐα (βίντεο)23:12Τηλεφωνική επικοινωνία Μελόνι - Ζελένσκι: Η Ιταλία θα αποστείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία22:58Αθήνα: Τριπλάσια αυτοκίνητα από όσα αντέχουν οι δρόμοι - Η καθημερινή ασφυξία που κατέγραψε ο Τάσος Τέλλογλου22:44Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ, "φωνάζει" ο Άρης22:30ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν στην... ισοφάριση22:02Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα - Νεκρός ο οδηγός21:48ANT1 Sports: Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 121:34Συναγερμός στο Ίλιον: Τηλεφώνημα για πυροβολισμούς21:20Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία21:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο