LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Ιουνίου 2019 07:51 | Ανανέωση: 14 Ιουνίου 2019 07:53

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά (βίντεο)

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν σε χρόνο ρεκόρ, τον δράστη του εγκλήματος. Αδιανόητη η αιτία της δολοφονίας!

διαμέρισμα - δολοφονία - 63χρονη - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήιθηκε ο 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικών, ο οποίος κατηγορείται τραυμάτισε θανάσιμα με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά.

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης πέρασε το κατώφλι της εισαγγελέως ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για την απαγγελία των εις βάρος του κατηγοριών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, κατάφεραν να εξυχνιάσουν το έγκλημα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, τόσο την αφορμή του εγκλήματος όσο και την αγριότητα με την οποία διαπράχθηκε αυτό, με θύμα μια 63χρονη γυναίκα, στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Το θύμα είχε καλέσει έναν τεχνικό για τη συντήρηση του κλιματιστικού της η οποία έγινε, όμως έπρεπε να αντικατασταθεί κι ένα ανταλλακτικό.

Ο 31χρονος ψυκτικός είπε στην άτυχη γυναίκα πως θα πήγαινε άλλη μέρα εκείνη το αρνήθηκε κι έτσι φαίνεται πως άρχισαν να λογομαχούν σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε και στους αστυνομικούς ο δράστης.

Η λογομαχία έγινε έντονος καβγάς και τότε της επιτέθηκε και της κατάφερε χτυπήματα απανωτά με σφυρί στο κεφάλι αφήνοντας την αιμόφυρτη και νεκρή στο πάτωμα.

Στη συνέχεια έφυγε, πέταξε, το φονικό όπλο σε ένα κάδο απορριμμάτων μακριά από το σημείο του φονικού κι επέστρεψε στην εργασία του.

Την 63χρονη βρήκε σε μια λίμνη αίματος η κόρη της την επόμενη μέρα, χθες το πρωί κι αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες καθώς από την πρώτη στιγμή γινόταν λόγος για εγκληματική ενέργεια.

Ο γιος του θύματος είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε ότι τεχνικός θα πήγαινε στο σπίτι της μητέρας του. Έτσι έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί, στην αρχή αρνήθηκε τα πάντα, τα πειστήρια όμως που υπήρχαν σε βάρος του καθώς και οι πιέσεις που δέχτηκε δεν του άφησαν πολλά περιθώρια και ομολόγησε το έγκλημα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο