LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Ιουνίου 2019 10:01

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες του ΑΧΕΠΑ

Η περιγραφή της ένοπλης ληστείας στο νοσοκομείο από τον διοικητή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ - ΑΧΕΠΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού αυτόματου μηχανήματος συναλλαγών (ΑΤΜ), στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Εκτός από τους κατηγορούμενους ως φυσικούς δράστες, στην ίδια εισαγγελέα θα μεταχθεί και μία 39χρονη, η οποία συνελήφθη και φέρεται ως συνεργός τους.

Οι δύο άνδρες, 35 και 41 ετών, έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές, ενώ οι ίδιοι φέρονται να αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί.

Με αφορμή την μεταγωγή των συλληφθέντων στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, συλλογικότητα αναρχικών προγραμματίζει συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της πόλης, σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή διαδικτυακή σελίδα τού αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.

Διοικητής ΑΧΕΠΑ στον ΑΝΤ1: Μέσα σε 2 λεπτά το νοσοκομείο γέμισε με Αστυνομία

«Εξαιρετικά ιδιαίτερο» χαρακτήρισε το περιστατικό της ληστείας στο ΑΧΕΠΑ ο διοικητής του, Αναστάσιος Σπανός, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «ένοπλη ληστεία την ώρα που το νοσοκομείο έχει πολύ κόσμο».

Υπογράμμισε δε ότι, η διαφυγή των δύο ενόπλων «έγινε μέσα από το διάδρομο, κάτι που ήταν πολύ πιθανό να υπάρξει εκπυρσοκρότηση».

«Ευτυχώς», όμως, όπως είπε «η αστυνομία παρέμβη γρήγορα και τους συνέλαβε αμέσως».

Ο ίδιος εξήγησε ότι η ληστεία έγινε πολύ κοντά στην πύλη του νοσοκομείου, σημείο στο οποίο έχει πάρα πολύ κόσμο, που ενημέρωσε και την Αστυνομία.

«Μέσα σε 1-2 λεπτά γέμισε το νοσοκομείο με Αστυνομία», σημείωσε ο ίδιος.

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο