LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2019 07:57

“Μύλος” στην Εθνική μετά την ντροπιαστική ήττα από την Αρμενία

Οργή Αναστασιάδη για τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα δεν αξίζει να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020.

Αναστασιάδης - Παπασταθόπουλος

Ασυγκράτητος ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την εντός έδρας ήττα (2-3) της Εθνικής Ελλάδας από την Αρμενία και οι δηλώσεις του αναμένεται να αποτελέσουν την απαρχή εξελίξεων, αφού δεν δίστασε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, αν αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει το καλό της Εθνικής ομάδας.

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι σειρά λαθών που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αναλαμβάνω την ευθύνη εκ μέρους όλων των παιδιών. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Τι να πω τώρα; Δεν υπάρχει το να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα σας πω για θέματα προπονητικής. Δεν είναι η θέση μου να μπω σε αυτά τα θέματα», είπε ο στόπερ της Άρσεναλ.

«Γίνονται τραγικά λάθη από τους παίκτες, τα οποία είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Είναι γκολ για παιδική χαρά αυτά που δεχτήκαμε. Φέρουμε μεγάλη ευθύνη οι παίκτες, την οποία πρέπει να αναλάβουμε οι μεγαλύτεροι, με πρώτον εμένα. Την αναλαμβάνω όλη. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πίεση, ίσως να μην υπάρχει η ανάλογη πίεση που πρέπει να έχουν οι παίκτες. Δεν εξηγείται, είναι δύσκολο. Έχω κουραστεί να έρχομαι στην κάμερα και να λέω τα ίδια και τα ίδια», συνέχισε ο Μεσσήνιος αμυντικός.

Ελλάδα - Αρμενία

Και συνέχισε: «Όσον αφορά το κομμάτι των παικτών, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι μικρά και δεν έχουν εμπειρία. Ίσως και να μην υπάρχει το επίπεδο να είναι αυτοί οι παίκτες στην Εθνική, με πρώτον από όλους εμένα. Δεν είναι ώρα να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε τύχη, δεν αξίζαμε έτσι κι αλλιώς να πάμε στα τελικά».

Για να καταλήξει: «Στα προηγούμενα προκριματικά έγινε καλή προσπάθεια. Χάσαμε στο μπαράζ από μια καλύτερη ομάδα. Τουλάχιστον παλέψαμε. Στα δύο τελευταία ματς χάσαμε με κάτω τα χέρια. Όταν παίζεις με την Αρμενία και πρέπει να φας άλλα δύο γκολ, δεν αξίζουμε να πάμε στο Euro. Στον Τύπο δεν έχω να πω κάτι. Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα. Θα υπάρχουν εξελίξεις και πρέπει να υπάρξουν για το καλό όλων. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν είμαι αρμόδιος. Αν ο Παπασταθόπουλος πρέπει να μείνει έξω για να πάει καλά η Εθνική, να μείνει έξω».

Αναστασιάδης: δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθώ

Κανένα λόγο να παραιτηθεί δεν βρίσκει ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Αρμενία. «Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κανένας λόγος; Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδα. Είμαι στενοχωρημένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα. Βρεθήκαμε να χάνουμε χωρίς να υπάρχει λόγος, κάναμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε τρία λάθη και δώσαμε τρία γκολ στους αντιπάλους. Φταίει ο προπονητής που κάνει λάθος πάσα ο άλλος; Φταίει ο προπονητής...», απάντησε ο 65χρονος τεχνικός σε ερώτηση για τις προθέσεις του.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Όταν του μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως η Εθνική δεν αξίζει να προκριθεί στο Euro 2020, ο κ. Αναστασιάδης εξεμάνη και από την απάντησή του το ρήγμα στις σχέσεις με κάποιους παίκτες έλαβε επίσημη υπόσταση. «Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Το είπα βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κ. Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Εμένα, όμως, δεν μου το είπε ο Παπασταθόπουλος», είπε. Και πρόσθεσε: «Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ' έξω από την Εθνική. Να ρωτήσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε, λοιπόν, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ».

Για τα κάκιστα πρώτα ημίχρονα της Εθνικής, ανέφερε: «Το έχουμε συζητήσει επανειλημμένως και δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Δεν έχω απάντηση για αυτό το πράγμα. Η ομάδα έκανε φάσεις, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το παιχνίδι. Αν ένα παιχνίδι δεν ξεκινήσει στραβά φταίει το από πάνω. Οι άλλοι είναι καλύτεροι μάλλον από εμάς. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από την ομάδα. Δίνουν ότι μπορούν».

Όσο για τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή; «Μάλλον δεν είμαστε καλοί άνθρωποι και ο Θεός δεν μας τα δίνει... Και οι άλλοι κάνουν λάθη αλλά δεν το πληρώνουν. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το ότι γίνονται λάθη δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πληρώνουμε τα σφάλματά μας».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμεραΧθες 21:20 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση με τον πρόεδρο της Grant Thornton Consulting, Νικόλαο Καραμούζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Grant Thornton, Βασίλη Καζά, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Future Unfold - Framing the Future of Technology», στο Μέγαρο Μουσικής.

Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματαΧθες 21:38 | Ειδήσεις

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι «ισχυρές και σεβαστές ξανά στην παγκόσμια σκηνή» και αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη νωρίτερα φέτος

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο ΠαπαστεργίουΧθες 23:35 | Ειδήσεις

Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε ότι η εγκατάσταση καμερών σε σημεία όπου έχουν σημειωθεί, ή δυνητικά μπορεί να σημειωθούν συγκρούσεις δεν συνιστούν απλώς τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, αλλά ουσιαστική παρέμβαση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑΧθες 23:09 | Ειδήσεις

«Είναι συναρπαστικό να βλέπω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες. Να διαμορφώσουμε αυτή την εποχή μαζί» τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπεγράφη η έγκριση του Εθνικού Χάρτη Εκτίμησης Κινδύνου Δασικών Πυρκαγιών23:59Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο Παπαστεργίου23:51Θεσσαλονίκη: Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας23:43Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις στη Βενεζουέλα23:35Παρτιζάν: Συμφώνησε ο Αντρέα Τρινκιέρι για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία23:27Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ23:19Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά: Στο νοσοκομείο ένας μοτοσικλετιστής (εικόνες)23:11Πιτσιλής - Future Unfold: Η ΑΑΔΕ μετασχηματίζεται σε "data-driven" Οργανισμό23:03Χατζηδάκης - Future Unfold: Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σύμμαχός μας εάν συνεχίσουμε να προχωρούμε με σοβαρότητα στην οικονομία22:58Θεσσαλονίκη – Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων έπειτα από 4 ώρες αποκλεισμού22:53Χίος: Συνελήφθη Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία22:45Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας – Τι προβλέπει22:37Ο Όμιλος Antenna ενισχύει την ηγετική θέση του στον τομέα της ψυχαγωγίας - Νέα εξαγορά της Options & Town Cinemas22:29Ζελένσκι: Κανείς δεν μπορεί να διαλύσει τον κόσμο μόνος του – ούτε η Ρωσία22:24Δύο τροχαία στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστριες μεθυσμένες οδηγούς22:16Αττική: Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι λαϊκές αγορές αύριο Τετάρτη22:08Μητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμερα22:00Πέρασε η τροπολογία για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί όπλων - Αναλυτικά οι νέες διατάξεις21:52Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός ταξί που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο στη Θεσσαλονίκη21:44Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματα21:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο