LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2019 21:14

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Προμηθέα Πατρών και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών. Αποχώρησε έξαλλος ο Γιαννακόπουλος από το ΟΑΚΑ.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο τελικό της Α1 Ανδρών. Οι «πράσινοι» συνέτριψαν με 103-77 του Προμηθέα Πατρών στο ΟΑΚΑ, γράφοντας το 1-0 στη σειρά, η οποία μεταφέρεται πλέον στην έδρα των Αχαιών (12/6).

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μάλιστα, τοποθέτησε μία ανθοδέσμη και ένα κασκόλ στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο ιστορικός παράγοντας.

Πρώτος σκόρερ των «πράσινων» ο Ματ Λοτζέσκι (16π., 2/2τρ.), για να ακολουθήσουν οι ΝτεΣόν Τόμας (13π.) και ο «συνήθης-ύποπτος», Νικ Καλάθης (11π., 13ασ.). Από τον Προμηθέα, που έδειχνε... άδειος μετά την υπερπροσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ, ξεχώρισε ο Τόνι Μέιερ με 13 πόντους.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πατρών

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 52-31, 82-51, 103-77

Μετά από ένα υπερηχητικό δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός μπήκε πρόωρα σε τροχιά νίκης και αποδίδοντας με σοβαρότητα στο υπόλοιπο του αγώνα δε χρειάστηκε να κοιτάξει πίσω...

Εξαργυρώνοντας την εξαντλητική άμυνα τους και βασιζόμενοι στην αδυναμία του Προμηθέα να μαζέψει τα επιθετικά ριμπάουντ και να «χτυπήσει» από τα 6.75, οι «πράσινοι» έτρεξαν με το... καλημέρα της δεύτερης περιόδου ένα επιμέρους σκορ 19-6, ξεφεύγοντας στο 15΄ με το μη αναστρέψιμο +19 (43-24), ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου η διαφορά έφτασε το +21 (50-29), με το «τριφύλλι» να τη συντηρεί μέχρι το τέλος του πρώτου εικοσαλέπτου. Δίχως να χάσει διάθεση σε άμυνα και επίθεση, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την κυριαρχία του στο παρκέ και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας άνετα στο τελικό 103-77.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουρσανίδης Γ., Ανδρικόπουλος, Μπήτης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ρικ Πιτίνο): Παπαγιάννης 10, Παπαπέτρου 9 (1), Καλάθης 11 (3τρ., 13 ασίστ), Τόμας 13 (1), Κιλπάτρικ 7 (1), Λοτζέσκι 16 (2), Γκιστ 4, Καλαϊτζάκης 8 (1), Βουγιούκας 5, Μήτογλου 4, Αντετοκούνμπο 10 (1), Λάνγκφορντ 6.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Μάκης Γιατράς): Σαλούστρος 4, Κατσίβελης, Μέιερ 13 (3), Έλις 10, Μπράουν 10 (1), Κασελάκης 6 (1), Γκίκας 2, Τσαϊρέλης 6, Γερομιχαλός 11 (1), Λίποβι 5 (1), Χολ 5 (1), Παρκς 5.

Γιαννακόπουλος: «Ντροπή και πάλι ντροπή!» 

Εκνευρισμένος από τη μη ανταπόκριση του κόσμου, στον πρώτο τελικό της Α1 Ανδρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πριν την ολοκλήρωση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα.

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ, μάλιστα, χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια προέβη σε μία αιχμηρή δήλωση, που είχε αποδέκτη τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό! Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς... Ντροπή και πάλι ντροπή!».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο