LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2019 19:03

Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας της 6χρονης Στέλλας που την στραγγάλισε ο πατέρας της

Άρχισε η δίκη για την δολοφονία της 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα. «Το αγγελάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της στο δικαστήριο.

6χρονη - Στέλλα - δολοφονία - πατέρας - κάδος - Αγία Βαρβάρα

Ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη για την αποτρόπαιη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα τον Απρίλιο του 2017, για την οποία κατηγορείται ο 62χρονος πατέρας του παιδιού που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας, συνταξιούχος αστυνομικός, έπνιξε το κοριτσάκι που είχε κινητικά προβλήματα, όταν προσπάθησε να σταματήσει το κλάμα του, ενόσω του έκανε μπάνιο. Στην συνέχεια, έβαλε το πτώμα σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε στα σκουπίδια .

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα του θύματος η οποία τη νύχτα του εγκλήματος βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση στη χολή, αφήνοντας τα δυο της παιδιά υπό την επίβλεψη του συζύγου της. Η γυναίκα αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του κατηγορουμένου, ο οποίος, μετά την δολοφονία της κόρης του, υποστήριζε πως η 6χρονη έπεσε θύμα απαγωγής από ληστές. «Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί; Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο, πού θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια,  το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια…» είπε κλαίγοντας η μητέρα.

Στην κατάθεσή του, ο αξιωματικός της διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών που είχε επιληφθεί του εγκλήματος, ανέφερε ότι η υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού, όπως και η φωτιά στο Μάτι, «τον στοιχειώνουν». Όπως είπε ο αστυνομικός, από την αρχή είχαν αντιληφθεί πως η εκδοχή του 62χρονου κατηγορούμενου δεν ήταν αξιόπιστη και πως «όλοι είχαμε καταλάβει ότι κάτι άλλο είχε συμβεί». Ο αξιωματικός είπε στο δικαστήριο ότι "ο κατηγορούμενος έβαλε στη σακούλα το πτώμα και από πάνω άλλες σακούλες και μετά μία κουβέρτα για να το καλύψει" και επίσης πως «είχε αφαιρέσει τα κοσμήματα από το σπίτι για να δείχνει ληστεία, το κουκλάκι του παιδιού το είχε πετάξει σε άλλο κάδο» στοιχεία που ο μάρτυρας εκτίμησε ότι «δείχνουν ότι είχε γίνει προεργασία».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στο πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο