LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2019 08:11

Brexit: ο Τζόνσον προειδοποιεί ότι η Βρετανία δεν θα πληρώσει τα συμφωνηθέντα αν…

Το φαβορί για την ηγεσία των Τόρις υψώνει τους τόνους στην κόντρα με την ΕΕ. Θα είναι κρατική στάση πληρωμών μια τέτοια ενέργεια τονίζουν πηγές της γαλλικής προεδρίας.

Λονδίνο - ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ

Πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν προειδοποίησε χθες Κυριακή ότι εάν η Βρετανία δεν καταβάλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση το ποσό των 39 δισεκατομμυρίων λιρών (50 δισεκ. δολαρίων, 44,2 δισεκ. ευρώ) που έχει συμφωνηθεί πως θα οφείλει όταν αποχωρήσει, θα θεωρηθεί πως κηρύσσει επιλεκτική στάση πληρωμών.

«Το να μην τιμάς τις υποχρεώσεις σου ως προς τις πληρωμές είναι αθέτηση διεθνών δεσμεύσεων που ισοδυναμεί με κρατική στάση πληρωμών, οι συνέπειες της οποίας είναι καλώς εγνωσμένες», επισήμανε η πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Μπόρις Τζόνσον, φαβορί για τη διαδοχή της Τερέζας Μέι στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, άρα πιθανόν ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, διεμήνυσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Sunday Times χθες ότι εάν οι Βρυξέλλες δεν προσφέρουν στο Λονδίνο μια συμφωνία που ο ίδιος θα θεωρήσει καλύτερη, δεν θα εγκρίνει την εκταμίευση του ποσού αυτού.

Η Τερέζα Μέι παραμένει υπηρεσιακή πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου ως τα τέλη Ιουλίου, όταν το κόμμα της θα αναδείξει τον νέο αρχηγό του, που θα αναλάβει ταυτόχρονα πρωθυπουργός. Ο 54χρονος Τζόνσον θεωρείται ο επικρατέστερος μεταξύ των δέκα και πλέον υποψηφίων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο