LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2019 16:35

Τσακαλώτος: ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ σπρώχνουν τη ΝΔ στην εξουσία

"Ταξική μεροληψία" υπέρ της μεσαίας τάξης, υποσχέθηκε ο υπουργός Οικονομικών… 

Τσακαλώτος - Καβάλα - εκδήλωση

Την ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων υπογράμμισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην Βουλή, δεν παρέλειψε, όμως να καταλογίσει σε ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ πολιτική ίσων αποστάσεων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

“Εάν, ω μη γέννητω κερδίσει η ΝΔ θα είναι τεράστιο λάθος όταν θα ξεδιπλωθεί το πρόγραμμά της… καλούμε ΚΚΕ να αλλάξετε γραμμή να αντιμετωπίσουμε το φόβο μαζί …” είπε ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος προς τα Αριστερά έδρανα, ενώ είχε μήνυμα και για το ΚΙΝΑΛ λέγοντας “από εσάς έφυγε ο Βενιζέλος αλλά έχετε την ίδια στάση, ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;”.

Έντονα αντέδρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Καραθανασόπουλος που κατηγόρησε την κυβέρνηση για φιλοαμερικανισμό, λέγοντας «είστε οι συνδαιτυμόνες του αμερικανικού πρέσβη, έχετε καταντήσει yes men»,

«Δεν μ' ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην είμαστε σ' έναν χρόνο εδώ και έχουμε έναν κόσμο που του πήραν πίσω τα επιδόματα, που τον τσάκιζαν, που του έκοψαν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, δεν μπορώ να το φανταστώ τι θα λέμε σ αυτόν τον κόσμο τότε, αυτό με νοιάζει. Τίποτ’ άλλο», ανταπάντησε ο κ. Τσακαλώτος.

Κατά τα άλλα ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα και θεωρεί ότι μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Όπως είπε, μιλώντας για την τροπολογία που "ξεψηφίζει" την μείωση του αφορολόγητου, τώρα διευρύνεται η  ταξική μεροληψία υπέρ της μεσαίας τάξης. «Σήμερα κλείνει η Βουλή αλλά πρέπει να πούμε πως δεν είναι δεν είναι κανονικές εκλογές με δυο κόμματα να λένε περίπου τα ίδια” τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

«Όχι δεν λέμε τα ίδια, δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες , έχουμε άλλη σοβαρότητα και άλλη αξιοπιστία που την έχουμε αποδείξει και μια κυβέρνηση που πήρε το μήνυμα και θεωρεί ότι μπορεί να διορθώσει τα κακά κείμενα και σ αυτές τις εκλογές πρέπει να αποφασίσουμε για την ζωή μας», πρόσθεσε ο ΥΠΟΙΚ.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο