LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2019 12:21

Έξαλλη η Μαντόνα με Ελληνίδα δημοσιογράφο: αισθάνομαι βιασμένη!

Αναφέρει ότι πέρασε «ημέρες και ώρες και μήνες» με τη συντάκτρια του άρθρου και δηλώνει μετανιωμένη που πέρασε έστω και πέντε λεπτά μαζί της...

AP - Μαντόνα

Η Μαντόνα δέχθηκε σκληρή κριτική για την εμφάνισή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019. Τώρα ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «New York Times» προκάλεσε τη δριμεία αντίδρασή της.

Το άρθρο με τίτλο «Μαντόνα στην ηλικία των 60 ετών» γράφει η «βασίλισσα της ποπ» σε ανάρτησή της στο Instagram «ξεχειλίζει από ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου που δεν θα είχαν αναφερθεί ποτέ αν ήμουν άνδρας». Η τραγουδίστρια τονίζει ακόμη ότι αισθάνεται ότι "βιάστηκε" από το άρθρο των «New York Times». Το πορτραίτο μου δείχνει ότι η «ευυπόληπτη εφημερίδα NYT» ανήκει στους «Ιδρυτές Πατέρες της Πατριαρχίας» συνεχίζει η τραγουδίστρια. «Και λέω: θάνατος στην πατριαρχία, που είναι βαθιά ριζωμένη στη δομή της κοινωνίας μας».

Αναφέρει ακόμη ότι πέρασε «ημέρες και ώρες και μήνες» με τη συντάκτρια του άρθρου, τη δημοσιογράφο ελληνικής καταγωγής Vanessa Grigoriadis και της έδωσε πρόσβαση σε έναν κόσμο, που είναι αποκλεισμένος σε πολλούς. «Μετανιώνω που πέρασα έστω και πέντε λεπτά μαζί της. Αισθάνομαι βιασμένη. Και ναι, χρησιμοποιώ αυτήν την αντιστοιχία επειδή βιάστηκα στα 19 μου» γράφει η τραγουδίστρια.

Στο άρθρο των «NYT» η δημοσιογράφος περιγράφει πώς η Μαντόνα, στην κορύφωση της καριέρας της τη δεκαετία του 1980, έγινε «άκρως αυτοβιογραφική, υπερ-αυτοπροσδιορισμένη, υπερσεξουαλική θηλυκή ποπ σταρ» και έγινε το κυρίαρχο μοντέλο της θηλυκότητας στις ΗΠΑ. Όμως είναι μία 60χρονη που αναζητά τη θέση της ανάμεσα σε καλλιτέχνες που είναι «δύο γενιές νεότεροι».

Η Μαντόνα στο σχόλιό της επαινεί τη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, που είναι του αγαπημένου φίλου της, φωτογράφου JR, αλλά στη συνέχεια προσθέτει ότι η δημοσιογράφος «επέλεξε να επικεντρωθεί σε ασήμαντα και επιφανειακά θέματα όπως η εθνικότητα της αντικαταστάτριάς μου ή το ύφασμα των κουρτινών μου και τα ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου».

Στο άρθρο αυτό, η Μαντόνα αναφέρεται στη συνεργασία που είχε με τον κατηγορούμενο για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν όταν η εταιρεία του είχε τη διανομή του ντοκιμαντέρ «Truth or Dare» το 1991.

«Ο Χάρβεϊ πέρασε τις γραμμές και τα όρια και ήταν απίστευτα προκλητικός σεξουαλικά όταν συνεργαζόμασταν», θυμάται. «Ήταν παντρεμένος τότε, και σίγουρα δεν με ενδιέφερε» αναφέρει. «Ήξερα ότι έκανε το ίδιο με πολλές άλλες γυναίκες που γνώριζα από τη βιομηχανία του θεάματος. Και λέγαμε όλες ότι «ο Χάρβεϊ το κάνει αυτό γιατί έχει τόσο πολλή δύναμη και είναι τόσο επιτυχημένος και οι ταινίες του πηγαίνουν τόσο καλά και όλοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, οπότε πρέπει να το ανεχθείς. Έτσι ήταν αυτό» σημειώνει.

Η Μαντόνα αναφέρει ότι χάρηκε όταν είδε την πτώση του Γουάινστιν το 2017, όταν πολλές γυναίκες διατύπωσαν ανοιχτά καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση. «Ήταν καλό που κάποιος που εκμεταλλευόταν τη δύναμή του για τόσα χρόνια κλήθηκε να λογοδοτήσει» τονίζει.

Μαντόνα - Ανακοίνωση - FT

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείςΣήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί γονείς του βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στην Κω.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο