LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2019 09:29

Ρόδη Κράτσα: η μοναδική γυναίκα Περιφερειάρχης

Άρωμα γυναίκας στις Περιφέρειες της χώρας έρχεται να δώσει η εκλογή της Ρόδης Τσαγκαροπούλου-Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ρόδη Κράτσα

Με "άρωμα" γυναίκας ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών σε Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και κεντρικό δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων εξελέγη η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, πρώην ευρωβουλευτής, υποστηριζόμενη από τη Νέα Δημοκρατία, έναντι του νυν Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο που ήταν υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ρόδη Κράτσα είναι η μοναδική γυναίκα Περιφερειάρχης.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μας από όλα τα Ιόνια νησιά, για τη μεγάλη νίκη που μας έδωσαν και το ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής που έστειλαν. Οι συμπολίτες μας, επιβράβευσαν τον αγώνα μας και την πρότασή μας για μια νέα εποχή στα Ιόνια νησιά. Μας έδωσαν ισχυρή εντολή να διοικήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, σε μια κρίσιμη εποχή για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, αλλά και σε μία εποχή σταυροδρόμι για την πορεία των Ιονίων νήσων» δήλωσε η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

«Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις, για την κατεύθυνση που θα πάρει η ανάπτυξη. Η βιώσιμη ανάπτυξη, για τις ποιοτικές θέσεις εργασίας. Για τη στέρεη θέση μας στο παγκόσμιο, ανταγωνιστικό τουριστικό γίγνεσθαι. Για την πολιτισμική αναβάθμιση και την εξωστρέφεια της Περιφέρειάς μας. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο χρόνο και άλλες ευκαιρίες», είπε και πρόσθεσε: «Βασικός μας στόχος είναι να ενώσουμε την κοινωνία και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι τη δίχασε».

Το δημαρχιακό θώκο της Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων νήσων θα ηγηθεί η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Μερόπη Υδραίου. «Θα είμαι η δήμαρχος όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Οι πολίτες μου έδωσαν ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης. Ψήφο ευθύνης που αναλαμβάνω ενώπιον όλων των Κερκυραίων και δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και τη ψυχή μου, για να τιμήσω την επιλογή και την αγάπη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη της Κέρκυρας και των πολιτών. Σήμερα οι Κερκυραίοι έδωσαν μια εκκωφαντική εντολή: Πάμε μπροστά αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν και σηκώνουμε μανίκια να δουλέψουμε για τον τόπο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μερόπη Υδραίου.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμώνΧθες 21:39 | Ειδήσεις

Τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια δοκιμών με τον Μπόρχα Γκόμεθ να χ΄΄ανει τη ζωή του στη πίστα.

Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)Χθες 22:54 | Ειδήσεις

Ολονύχτια μάχη για δεύτερο 24ωρο στην Ιεράπετρα.

Ραφήνα: Σε ύφεση η φωτιά - Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσειςΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 170 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντο και 48 οχήματα, καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών και εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων. 

Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησηςΧθες 22:12 | Ειδήσεις

Τρια ανήλικα άτομα που κατανάλωσαν αλκοόλ στο συγκεκριμένο κατάστημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χίου με συμπτώματα μέθης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βράχο- Τραυματίστηκε γυναίκα (εικόνες)23:59Παναθηναϊκός - Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ένα βήμα από τη συμφωνία, λένε οι Λιθουανοί23:47Φωτιά στην Ιεράπετρα: Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει τις καμένες εκτάσεις23:34Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα που διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια23:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)23:06Μεξικό: Ο δήμαρχος μιας πόλης παντρεύτηκε έναν.... θηλυκό αλιγάτορα (βίντεο)22:52Αχαΐα: Οδηγός παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα - Ακρωτηριάστηκε μία εργαζόμενη 22:38Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης22:23Μπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμών22:09Παναθηναϊκός: Αγόρασε από την Ίντερ το ποσοστό του Βαγιαννίδη21:55Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Παρασκευή (χάρτης)21:41Πέθανε ο Μάικλ Μάντσεν21:26Ραφήνα: Σε ύφεση η φωτιά - Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις21:11Μουντιάλ Συλλόγων: Οι μεγάλες μάχες των προημιτελικών ζωντανά στον ANT1 και το antenna.gr20:57Κρήτη: Αυτοκίνητο εμβόλισε διανομέα που σταμάτησε σε διάβαση – Διέφυγε πετώντας πέτρες ο οδηγός (βίντεο)20:41Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν: Στο τραπέζι η επίλυση όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων20:27Φωτιά στον Καρδαμά: Κάηκαν τέσσερα στρέμματα αγροτικής έκτασης (εικόνες)20:11Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:57Παναθηναϊκός - Γκέιμπριελ: Θα κρατήσω αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου για πάντα19:40Λαμία: Παρέσυρε δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε - "Μη με μπλέξεις" φώναζε19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο