LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2019 13:27

Με “ντοκουμέντα” η απάντηση του Νεϊμάρ στις καταγγελίες για βιασμό (εικόνες)

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ο Βραζιλιάνος άσος απάντησε στην νεαρή.

Neymar - Νεϊμάρ - Παρί Σεν Ζερμέν

Άμεση ήταν η απάντηση του Νεϊμάρ στις κατηγορίες νεαρής ότι έπεσε θύμα βιασμού, πριν από λίγο μέρες σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Παρί ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αφενός εξηγεί τη δική του πλευρά, αφετέρου παρουσιάζει μεταξύ τους διαλόγους στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως είπε ο Νεϊμάρ, πρόκειται για παγίδα.

Στις μεταξύ τους συνομιλίες περιλαμβάνονται δεκάδες προκλητικές φωτογραφίες της νεαρής, τις οποίες όπως φαίνεται του έστειλε εκείνη.

«Από αυτήν τη στιγμή θα τα δημοσιεύσω όλα, όλες τις δικές μας στιγμές, που είναι προσωπικές, αλλά είναι απαραίτητο να γίνει ώστε να φανεί πραγματικά ότι δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι συνέβη εκείνη τη μέρα ήταν μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας μέσα σε τέσσερις τοίχους, κάτι που συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια. Την επόμενη μέρα δεν συνέβη τίποτα περισσότερο, συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα» αναφέρει ο ποδοσφαιριστής στο βίντεό του.

Νεϊμάρ - φωτογραφίες - καταγγελία βιασμού

Και συνεχίζει: «Κατηγορούμαι για βιασμό. Είναι μια λέξη βαριά. Πολύ σκληρή. Με εξέπληξε. Είναι πολύ κακό και πολύ λυπηρό να ακούγεται αυτό γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν το χαρακτήρα μου και την ακεραιότητά μου και πως δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν μια παγίδα στην οποία έπεσα, αλλά αυτό σου γίνεται μάθημα για το μέλλον. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να το εκμεταλλευτούν. Είναι πραγματικά λυπηρό».

Νεϊμάρ - φωτογραφίες - καταγγελία βιασμού

Την ίδια ώρα μία ανακοίνωση αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα, στην οποία όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του, έχουν λάβει όλα τα ένδικα μέσα για την καταρρίψουν την κατηγορία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα που δεν κατονομάστηκε, είπε στους αστυνομικούς του Σάο Πάολο ότι γνωρίστηκε με τον άσο της Παρί στο Instagram κι εκείνος της πρότεινε να συναντηθούν στο Παρίσι. Ο βοηθός του της έστειλε τα εισιτήρια και στις 15 Μαΐου, οπότε και εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο.

Νεϊμάρ - instagram

Αν και από το ξενοδοχείο δεν υπήρξε κανένα σχόλιο, η ίδια είπε ότι όταν ο Νεϊμάρ έφτασε στο ξενοδοχείο ήταν «εμφανώς μεθυσμένος».

Σε κάποιο σημείο, εκείνος έγινε επιθετικός, σύμφωνα με την καταγγελία και μέσω της βίας της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς του Σάο Πάολο, επέστρεψε έπειτα από δυο μέρες στη Βραζιλία, χωρίς να πει τίποτα, αφού ήταν «συναισθηματικά ταραγμένη και φοβόταν να ανοίξει τέτοιο θέμα σε άλλη χώρα».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο