LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2019 12:04

Εκλογές 2019: Κάλεσμα Μητσοτάκη για συμμετοχή των ψηφοφόρων

Μήνυμα προσέλευσης στην κάλπη έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προηγουμένως είχε παρακολουθήσει τη λειτουργία στην Νέα Ιωνία.

Κυριάκος Μητσοτάκης - εκλογικό κεντρο

«Καλώ και σήμερα τους πολίτες για προσέλθουν για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες. Να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, ειδικά στις περιπτώσεις όπου υπάρχει μία κάλπη μόνο, όπου δηλαδή το αποτέλεσμα, είτε σε επίπεδο περιφέρειας είτε σε επίπεδο δήμου, έχει κριθεί από τον πρώτο γύρο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά της άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά και ευχήθηκε καλή ψήφο σε όλες και σε όλους.

Προηγουμένως είχε παραβρεθεί στη λειτουργία της Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας, όπου συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Καλογρέζα - ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ - Μητσοτάκης - Πατούλης - Ελπιδοφόρος

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Είναι ένας άξιος Ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει: να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσει την ενότητα της Εκκλησίας.

Καλογρέζα - ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ - Μητσοτάκης - Πατούλης - Ελπιδοφόρος

Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει», είχε δηλώσει από εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο