LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2019 10:05

Champions League: καθηλώνει… ο αγγλικός “εμφύλιος”

Απόψε η στέψη της νέας «βασίλισσας» της Ευρώπης. Τα τελευταία νέα των ομάδων.

Λίβερπουλ - Τότεναμ

Λίβερπουλ και Τότεναμ θα διασταυρώσουν απόψε τα ξίφη τους στη Μαδρίτη (22:00), στον μεγάλο τελικό του Champions Leage, που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Λίβερπουλ στοχεύει στον 6ο ευρωπαϊκό της τίτλο, ενώ οι «πετεινοί» στην «παρθενική» τους παρουσία σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της «Γηραιάς Ηπείρου» θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν το θαύμα!

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ είχαν φτάσει και πέρυσι μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκαν με 1-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Κίεβο. Ανέβηκαν για τελευταία φορά στην κορυφή της Ευρώπης το 2005, στον αλησμόνητο τελικό με την Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη και σήμερα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Μόλις στην 5η της παρουσία στο Champions League, η Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, συμμετέχει στον πρώτο της τελικό. Η καλύτερη παρουσία για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου στη διοργάνωση ήταν αυτή της σεζόν 1961/1962, όταν είχε φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του τότε κυπέλλου πρωταθλητριών, όπου είχε αποκλειστεί από την Μπενφίκα.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι αν ο Χάρι Κέιν θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στον τελικό. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και πρώτος σκόρερ των Λονδρέζων τα πέντε τελευταία χρόνια, είναι εκτός δράσης από τις αρχές του Απριλίου, αλλά επέστρεψε στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει.

Η Λίβερπουλ, εν τω μεταξύ, θα ενισχυθεί από την επιστροφή του Ρομπέρτο Φιρμίνιο, ο οποίος έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια, εξαιτίας ενός τραυματισμού στη βουβωνική χώρα. Απών θα είναι ο Κεϊτά, που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.

Διαιτητής του μεγάλου τελικού θα είναι ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα, ενώ ο Κύρος Βασσάρας θα είναι παρατηρητής διαιτησίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αμπελόκηποι: Συναγερμός για απειλή βόμβας σε ιδιωτικό κολέγιο - Εκκενώθηκε το κτίριο08:50Αμοργός - Ο μοναδικός αγρότης που έστησε μπλόκο, στο Καλημέρα Ελλάδα: Στηρίζω τον αγώνα όλων των αγροτών08:36Ειρηνευτικό σχέδιο - Ουκρανία: Νέες συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας στη Φλόριντα08:22Αλλάζει η εικόνα του σταθμού Μετρό Μοναστηράκι08:08Σοβαρό τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας: Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα07:54Jeff Beck: Ο ανήσυχος πρωτοπόρος που επαναπροσδιόρισε την ηλεκτρική κιθάρα07:40Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 57χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο07:26Erasmus+: Συμφωνία με την ΕΕ για την επιστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου στο πρόγραμμα07:12Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς "οικονομικό μπουμ που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος"06:58Σαουδική Αραβία: Εξερευνήτρια διέσχισε όλη τη χώρα περπατώντας!06:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 18 Δεκεμβρίου06:30Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:15Αμοργός: Αγρότης έστησε μόνος του το πρώτο μπλόκο στο νησί23:59Δένδιας: Εκπλήρωση της εθνικής μας υποχρέωσης η μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή23:46Παππάς: Είχα λάθος αντίδραση απέναντι σε δράση – πρόκληση23:32ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι επτά κατηγορούμενοι στην Κρήτη23:18Βόλος: Καθηγητής κλείδωσε μαθητές στην τάξη για να κάνει μάθημα23:03Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η Ακρινή Κοζάνης - Μετατρέπεται σε πρότυπο πράσινο οικισμό22:50Τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκιδική22:35Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης (βίντεο)22:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο