LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2019 11:40

Οι ημιτελικοί των ανατροπών υπόσχονται μεγάλο τελικό

Στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα ο τελικός του Champions League Τότεναμ-Λίβερπουλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ποδόσφαιρο - μπάλα - γήπεδο

Τότεναμ ή Λίβερπουλ; Ποια θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης; Ο μεγάλος τελικός του Champions League, Τότεναμ-Λίβερπουλ, θα διεξαχθεί αύριο, στις 22:00, στο Metropolitano της Μαδρίτης.

Η Τότεναμ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Champions League. Η Λίβερπουλ στην ένατη συμμετοχή της, δεύτερη σερί, κυνηγάει το έκτο κύπελλο. Και οι δύο προέρχονται από επικές ανατροπές στους ημιτελικούς, οι οποίες υπόσχονται έναν μεγάλο τελικό με πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις.

Επιστροφή στοιχήματος με το 0-0 από το Πάμε Στοίχημα

Ο τελικός του Champions League Τότεναμ-Λίβερπουλ περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος». Σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται για τον μεγάλο τελικό, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη μέθοδο νίκης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το σύνολο των κίτρινων καρτών, των κόκκινων καρτών, των πέναλτι, των goal kicks και των πλαγίων άουτ, τα λεπτά καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα κερδίσει τη σέντρα, τον ακριβή αριθμό οφσάιντ, το σύνολο των οφσάιντ, την ομάδα με τα περισσότερα οφσάιντ, τα πολλαπλά σκορ, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα.

Τα 19 συνδυαστικά στοιχήματα για τον τελικό

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα 19 συνδυαστικά στοιχήματα για τον τελικό του Champions League Τότεναμ-Λίβερπουλ:

  • Ο Κέιν να σκοράρει πρώτος και η Τότεναμ να κατακτήσει το κύπελλο.
  • Ο Σον να σκοράρει πρώτος και η Τότεναμ να κατακτήσει το κύπελλο.
  • Ο Σαλάχ να σκοράρει πρώτος και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το κύπελλο.
  • Ο Μανέ να σκοράρει πρώτος και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το κύπελλο.
  • Ο Έρικσεν να σκοράρει και ακριβές σκορ 3-1.
  • Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και η Τότεναμ 5 ή 6 κόρνερ στον αγώνα.
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Over 3,5 γκολ και Over 11,5 κόρνερ και Over 3,5 κίτρινες κάρτες στον αγώνα.
  • 4-6 γκολ και Over 10,5 κόρνερ και 3-4 οφσάιντ στον αγώνα.
  • Η Τότεναμ πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και 5-6 κόρνερ πρώτου ημιχρόνου.
  • Λεπτό πρώτου γκολ 1’-15’ και κόκκινη κάρτα στον αγώνα.
  • Λεπτό πρώτου γκολ 31’-λήξη πρώτου ημιχρόνου και η Λίβερπουλ να κατακτήσει το κύπελλο στην παράταση.
  • Η Λίβερπουλ να σκοράρει πρώτη και ισοπαλία και η Τότεναμ να κατακτήσει το κύπελλο στα πέναλτι.
  • Ακριβές σκορ στον αγώνα 1-1 ή 2-2 ή 3-3.
  • Να καταλογιστεί πέναλτι με χρήση VAR.
  • Η Λίβερπουλ να κερδίσει με ακριβώς 2 γκολ διαφορά και να εκτελέσει το πρώτο κόρνερ.
  • Η Τότεναμ να κερδίσει με ακριβώς 1 γκολ διαφορά και να εκτελέσει το πρώτο κόρνερ.
  • Ο Φιρμίνο να σκοράρει και ακριβές σκορ 1-3.
  • Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και ισοπαλία στα κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου.
ΕΝΟΤΗΤΕΣ Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο