LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2019 21:42

Αυτή η πολιτικός είναι η σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Οι δύο γυναίκες εκτός ότι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό έχουν πολλά κοινά. Έχει και εκείνη νεογέννητο μωρό και παντρεύτηκε την ίδια ακριβώς ημέρα που παντρεύτηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν.

μωρό - νεογέννητο - Βασιλική οικογένεια - πρίγκηπας Χάρι - Μέγκαν

Μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφές, έχουν και οι δύο νεογέννητο και παντρεύτηκαν την ίδια ακριβώς ημέρα.

Η Ισπανίδα πολιτικός Begona Villacis πήγε την Κυριακή να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές προκαλώντας σύγχυση σε όσους βρίσκονταν εκεί, λόγω της απίστευτης ομοιότητάς της με τη Δούκισα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Η υποψήφια δήμαρχος της Μαδρίτης επέλεξε την ημέρα των εκλογών να εμφανιστεί με το μωρό της, ντυμένη παρόμοια με την Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση με τον νεογέννητο Άρτσι.

Begona Villacis - σωσίας Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η συγκεκριμένη πολιτικός παντρεύτηκε την ίδια ακριβώς ημερομηνία με την Μέγκαν και τον Χάρι και έμεινε έγκυος ταυτόχρονα με τη Μέγκαν. Και η ίδια η πολιτικός, μητέρα τριών παιδιών, παραδέχεται την ομοιότητά της με την πρώην πρωταγωνίστρια του The Suits. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram έγραψε «Ανάμεσα στο Μπάκινχαμ και στο Δημαρχείο, συγγνώμη αλλά θα προτιμήσω τη Μαδρίτη». Η Βιγιασίς παραδέχεται ότι την σταματούν στον δρόμο και την ρωτούν αν είναι η Μέγκαν, ενώ πολλοί ισχυρίζονται ότι «εκμεταλλεύεται» την ομοιότητά της με την Μαρκλ για να πάρει περισσότερες ψήφους.

Begona Villacis - σωσίας Μέκαν Μαρκλ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο