LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2019 06:54

Έλεν ΝτεΤζενέρις: έτσι βίωσα τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό μου

Η ΝτεΤζενέρις είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της το 2005, όμως τώρα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα βίωσε.

Οσκαρ - Ελεν Ντε Τζενέρις - κιθάρα

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζενέρις μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον πατριό της όταν ήταν έφηβη, αποκαλύπτοντας ότι αισθανόταν θυμωμένη με τον εαυτό της γιατί δεν τον αντιμετώπισε.

Ελπίζοντας ότι παρουσιάζοντας τη δική της εμπειρία θα δώσει και σε άλλα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης το θάρρος να αποκαλύψουν τα όσα βίωσαν, η 61χρονη ΝτεΤζενέρις μίλησε στο τοκ-σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν, "Ο επόμενος καλεσμένος μου δεν χρειάζεται συστάσεις". Το επεισόδιο αυτό πρόκειται να προβληθεί την Παρασκευή από την πλατφόρα Netflix. Περιέγραψε πως όταν ήταν στην εφηβεία, η μητέρα της, Μπέτι, παντρεύτηκε "έναν πολύ κακό άνθρωπο".

Λίγο μετά τον γάμο, η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Ο πατριός της επωφελήθηκε από το γεγονός αυτό για να την χαϊδεύει στο στήθος. "Μου είπε, ενώ εκείνη έλειπε, ότι είχε αισθανθεί ένα γρομπαλάκι στο στήθος της και έπρεπε να αγγίξει και τα δικά μου. Με έπεισε και μετά προσπάθησε να το κάνει ξανά και ξανά. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου επειδή, ξέρετε, ήμουν πολύ αδύναμη για να αντισταθώ, ήμουν 15 ή 16 χρονών", αποκάλυψε. Αν και η εμπειρία αυτή είναι μια "πραγματικά φρικτή, φρικτή ιστορία", ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε τώρα να την αποκαλύψει με λεπτομέρειες είναι, όπως είπε, "γιατί δεν θέλω άλλα κορίτσια να αφήσουν κάποιον να τους το κάνει αυτό".

Η ΝτεΤζενέρις είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την κακοποίηση από τον πατριό της το 2005, όμως τώρα περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα βίωσε. Είπε ότι το έσκασε από το παράθυρο όταν εκείνος προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της και ότι δεν ήθελε να μιλήσει στη μητέρα της γιατί νόμιζε ότι έτσι την προστάτευσε και ότι η αλήθεια "θα κατέστρεφε την ευτυχία της".

Το 2005, όταν είχε μιλήσει στο Allure για την κακοποίηση, η ΝτεΤζενέρις διευκρίνισε ότι το επεισόδιο αυτό δεν επηρέασε τον σεξουαλικό προσανατολισμό της. "Οι άνθρωποι στους οποίους το είχα εμπιστευτεί έλεγαν "Α, για αυτό είσαι λεσβία". Όμως ήμουν λεσβία από πριν", τόνισε. Πέρσι τον Οκτώβριο, στο δικό της τοκ σόου είχε επανέλθει στο θέμα, δηλώνοντας "Θυμώνω πολύ όταν κάποιοι δεν πιστεύουν (τα θύματα) ή ρωτάνε: γιατί περίμενες τόσο πολύ; Επειδή είμαστε κορίτσια και μας μαθαίνουν να μην λέμε τίποτα και να το αποδεχόμαστε".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμεραΧθες 21:20 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση με τον πρόεδρο της Grant Thornton Consulting, Νικόλαο Καραμούζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Grant Thornton, Βασίλη Καζά, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Future Unfold - Framing the Future of Technology», στο Μέγαρο Μουσικής.

Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματαΧθες 21:38 | Ειδήσεις

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι «ισχυρές και σεβαστές ξανά στην παγκόσμια σκηνή» και αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη νωρίτερα φέτος

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο ΠαπαστεργίουΧθες 23:35 | Ειδήσεις

Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε ότι η εγκατάσταση καμερών σε σημεία όπου έχουν σημειωθεί, ή δυνητικά μπορεί να σημειωθούν συγκρούσεις δεν συνιστούν απλώς τεχνολογικό εκσυγχρονισμό, αλλά ουσιαστική παρέμβαση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑΧθες 23:09 | Ειδήσεις

«Είναι συναρπαστικό να βλέπω ότι Ελλάδα και ΗΠΑ αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες. Να διαμορφώσουμε αυτή την εποχή μαζί» τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπεγράφη η έγκριση του Εθνικού Χάρτη Εκτίμησης Κινδύνου Δασικών Πυρκαγιών23:59Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο Παπαστεργίου23:51Θεσσαλονίκη: Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας23:43Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις στη Βενεζουέλα23:35Παρτιζάν: Συμφώνησε ο Αντρέα Τρινκιέρι για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία23:27Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ23:19Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά: Στο νοσοκομείο ένας μοτοσικλετιστής (εικόνες)23:11Πιτσιλής - Future Unfold: Η ΑΑΔΕ μετασχηματίζεται σε "data-driven" Οργανισμό23:03Χατζηδάκης - Future Unfold: Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σύμμαχός μας εάν συνεχίσουμε να προχωρούμε με σοβαρότητα στην οικονομία22:58Θεσσαλονίκη – Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων έπειτα από 4 ώρες αποκλεισμού22:53Χίος: Συνελήφθη Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία22:45Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας – Τι προβλέπει22:37Ο Όμιλος Antenna ενισχύει την ηγετική θέση του στον τομέα της ψυχαγωγίας - Νέα εξαγορά της Options & Town Cinemas22:29Ζελένσκι: Κανείς δεν μπορεί να διαλύσει τον κόσμο μόνος του – ούτε η Ρωσία22:24Δύο τροχαία στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστριες μεθυσμένες οδηγούς22:16Αττική: Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι λαϊκές αγορές αύριο Τετάρτη22:08Μητσοτάκης: Παραγωγικότητα χωρίς αξιοποίηση τεχνολογίας δεν μπορεί να υπάρχει σήμερα22:00Πέρασε η τροπολογία για την αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί όπλων - Αναλυτικά οι νέες διατάξεις21:52Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός ταξί που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονο στη Θεσσαλονίκη21:44Τραμπ: Χάος η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν είναι εύκολα τα πράγματα21:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο