LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2019 17:33

Πιάστηκε και ο δεύτερος δραπέτης απο τις Φυλακές Αυλώνα

Σε μεγάλη απόσταση απο τον σκληρό κακοποιό, με τον οποιο απέδρασε το βράδυ της Δευτέρας, εντοπίστηκε ο νεαρός δραπέτης.

Δραπέτες - Φυλακές Αυλώνα

Χειροπέδες και στον δεύτερο δραπέτη απο τις Φυλακές Αυλώνα, πέρασαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Μόνο λίγες ώρες "ελευθερίας" απόλαυσε ο νεαρός απο την Συρία, όπως άλλωστε και ο σκληροτράχηλος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος συνελήφθη σε επιχείρηση της Αστυνομίας, στην Ομόνοια, νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 21χρονος απο την Συρία, ο οποίος εκρατείτο στις φυλακές από τον Μάιο του 2018 και απέδρασε το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθη στην περιοχή του Αυλώνα. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του μετά την διασταύρωση των στοιχείων του και την δακτυλοσκόπηση που έκαναν στον νεαρό.

Λίγο νωρίτερα, συνελήφθη στην Ομόνοια ο Αλβανός δραπέτης απο τις Φυλακές ΑυλώναΠρόκειται για έναν 23χρονο, με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού», στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι. Ο 23χρονος μάλιστα έχει πάρει μέρος σε συμπλοκή στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού τον περασμένο Μάρτιο, με απολογισμό ένα νεκρό και επτά τραυματίες.

Λίγο μετά τις 21.30 ο ένας εκ των δύο που απέδρασαν, πήδηξε την περίφραξη του σωφρονιστικού καταστήματος, αλλά έγινε αντιληπτός από φρουρό που έκανε εξωτερική περιπολία. Εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, πυροβολώντας στον αέρα… Ακολούθησε ο δεύτερος κρατούμενος, ο οποίος διέφυγε με τον ίδιο τρόπο… Αιφνιδιάζοντας τον φρουρό, του επιτέθηκε με γροθιές και οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να διαφύγουν μαζί.


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι, πρόστιμα και συλλήψεις για παρεμπόριο στις λαϊκές αγορές12:04Άρης Μουγκοπέτρος στο Πρωινό ΑΝΤ1: Με αυτό το χέρι θα δουλέψω στην οικοδομή, για να δώσω στα παιδιά μου όσα θέλουν11:50Αχαρνές: Επίθεση με πέτρα σε εργαζόμενο καθαριότητας - Αναζητούνται οι δράστες11:36Λάρισα: Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες11:22Αχαρνές: Της άρπαξαν την τσάντα και την πέταξαν στο δρόμο - Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι11:08Ο πρόεδρος Τραμπ θα λάβει βραβείο ειρήνης από το Ισραήλ10:54Χωρίς αποκλεισμούς παραμένουν τα μπλόκα σε Μπράλο, Αταλάντη, Κάστρο και Θήβα10:40Ντόναλντ Τραμπ: Υπό εξέταση η πώληση F-35 στην Τουρκία10:26Παράσυρση πεζού στα Άνω Λιόσια: Η ανακοίνωση της Hellenic Train10:12"Πάγωσε" η Κεντρική Μακεδονία: -8,6 βαθμοί στο Νευροκόπι 09:58Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των Αρχών σπείρα που ρήμαζε σπίτια και μαγαζιά09:44Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Άντονι Τζόσουα - Νεκροί ο προπονητής και ο γυμναστής του πυγμάχου (Βίντεο)09:30Ζευγάρι αντιδρά σε έλεγχο για αλκοτέστ: Εσείς δεν έχετε πιε ποτέ; (βίντεο)09:16Ελ Κααμπί - Κόπα Άφρικα: Ασταμάτητος ο "γκολτζής" του Ολυμπιακού09:02Άνω Λιόσια: Στο νοσοκομείο άνδρας, μετά από παράσυρση από συρμό του Προαστιακού08:48Ηράκλειο: Πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή του Σκαλανίου08:34Globiled: Ολοκληρωμένη λύση φωτισμού με "Pay As You Save"08:20Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν "προκυμαία" στη Βενεζουέλα, που συνδεόταν με τη διακίνηση ναρκωτικών08:06Λαβρόφ: Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι η Ρωσία έχει τη στρατηγική πρωτοβουλία στην Ουκρανία07:52Πέθανε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές07:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο