LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2019 16:25

Μητσοτάκης: έχουμε καθαρό σχέδιο για ανάπτυξη 4%

«Οι αγορές περιμένουν την πολιτική σταθερότητα. Οι Έλληνες αξίζουν ρεαλιστικές λύσεις», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΕΛΚ

Ως «πρώτο σημαντικό βήμα» για μια «μεγάλη πολιτική αλλαγή» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, πριν από τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.

«Την Κυριακή, η Ελλάδα έκανε ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τις δυνάμεις του εξτρεμισμού, του λαϊκισμού, δίνοντας έμφαση στα θέματα που απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες. Την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη μείωση των φόρων, την αντιμετώπιση της ανομίας στις γειτονιές», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Καθώς προχωράμε στη διενέργεια των εθνικών εκλογών, δουλεύουμε πολύ σκληρά για να πείσουμε τους Έλληνες ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τη στρατηγική μας. Μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια, οι Έλληνες αξίζουν την αλήθεια, ρεαλιστικές λύσεις για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Η ΝΔ θα καταφέρει να τα κάνει πράξη».

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αναμένεται να επηρεάσουν το κλίμα στις αγορές, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Οι αγορές περιμένουν την πολιτική σταθερότητα. Οι άνθρωποι εντός και εκτός Ελλάδας γνωρίζουν ότι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη της οικονομίας. Έχουμε ένα καθαρό σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων, για το πώς θα κάνουμε την Ελλάδα μία φιλική χώρα για τις επενδύσεις. Έχουμε καθαρό σχέδιο για ανάπτυξη στο 4%, ξέρουμε πώς θα το καταφέρουμε».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε: «Μπαίνουμε σε αυτή την καμπάνια νιώθοντας σιγουριά αλλά και ταπεινότητα, σεβόμενοι και όλους όσοι δεν μας ψήφισαν και θα δουλέψουμε σκληρά για να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε την υποστήριξή τους».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Δικαστική δικαίωση για τη Μπριζίτ Μακρόν23:59Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Νίκη με "πάρτι" στο φινάλε για τους "πράσινους"23:44Κύπελλο Ελλάδας: Με ανατροπή η νίκη της Κηφισιάς23:30Μέσι: Θα αποφασίσω του χρόνου για το Μουντιάλ23:15Ρέθυμνο: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή όπλου23:00Βερόνα: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του αφού πρώτα αφαίρεσε το ηλεκτρονικό βραχιόλι22:45Φοροδιαφυγή: Το μαύρο χρήμα ζει και βασιλεύει22:30Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Το μεγάλο ΟΧΙ των ηρώων του 1940 είναι ένα παντοδύναμο ΝΑΙ στην ελευθερία και την αλήθεια22:16Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας22:02Κύπελλο Ελλάδας: "Ζωντανός" για την πρόκριση ο Παναιτωλικός21:48Αυστηροποίηση ΚΟΚ: Οι οδηγοί δεν πτοούνται και συνεχίζουν να παρανομούν21:34ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου21:20Κίσσαμος: Ποινική δίωξη στον 23χρονο για ανθρωποκτονία από πρόθεση21:07ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αυλαία των μαραθώνιων απολογιών έπεσε χθες το βράδυ, στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του Αρχηγού της Οργάνωσης20:53Η Χαμάς αναβάλει την σημερινή παράδοση της σορού ομήρου20:39ΟΦΗ: Πότε υπογράφει ο Κόντης 20:24Παγκόσμια διαρροή προσωπικών δεδομένων: Εκατομμύρια λογαριασμοί email σε κίνδυνο20:10Λούβρο: Άφαντα παραμένουν τα κοσμήματα μετά τις δύο συλλήψεις19:56Ινδονησία: Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στη θάλασσα Μπάντα19:41Μπριζίτ Μακρόν: Στο εδώλιο δέκα άτομα για την υπόθεση διαδικτυακού εκφοβισμού της 19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο