LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2019 19:27

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στον ΑΝΤ1 για τις Ευρωεκλογές

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 συζητά με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την επίδοση του κόμματος και το θρίλερ με την έδρα στην Ελλάδα.

Γιάνης Βαρουφάκης - ΑΝΤ1

Το “μυστικό της επιτυχίας” του ΜέΡΑ25 στις Ευρωεκλογές αποκάλυψε ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως εξήγησε ο κ. Βαρουφάκης, επικαλούμενος την εμπειρία του από τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, «αφιερώναμε τουλάχιστον δύο ώρες σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες». «Ο κόσμος διψάει γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων προσέρχονταν για να θέσουν ερωτήματα.

«Σε τελική ανάλυση», υπογράμμισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, «ήμασταν το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που μιλούσαμε για το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα», αναφέροντας επί παραδείγματι ζητήματα όπως οι επενδύσεις στην ΕΕ, το Ταμείο για την Φτώχεια, κτλ.

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως «ο κόσμος έχει βαρεθεί τον παλαιοκομματικό τρόπο». Χαρακτήρισε τα μέλη του MέΡΑ25 «βαθιά ευρωπαϊστές», σημειώνοντας πως ακόμη και στις εθνικές εκλογές, οι θέσεις μας θα συνάδουν με όσα λέμε στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του ΜέΡΑ25.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο