LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Μαΐου 2019 14:51

Μητσοτάκης: Οι πολίτες επικρότησαν τις δεσμεύσεις και το ήθος μας

Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τα επόμενα βήματα ενόψει εθνικών εκλογών. Οι οδηγίες σε βουλευτές και στελέχη για μετριοπάθεια.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεκτός με θερμά χειροκροτήματα έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα στελέχη του κόμματος στην Πειραιώς. Στη συνεδρίαση των Τομεαρχών ο Πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα δίνοντας το στίγμα που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα μέχρι τις εθνικές εκλογές.

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι, όλα δείχνουν ότι εκλέγουμε 8 ευρωβουλευτές, η ΝΔ είναι το πιο ενισχυμένο κόμμα μέσα στο ΕΛΚ και το ΕΛΚ θεωρεί αδιαπραγμάτευτο να διεκδικήσει την προεδρία της Κομισιόν» είπε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως η στρατηγική της ΝΔ απεδείχθη ορθή αλλά και αποτελεσματική, καθώς, όπως τόνισε, «φάνηκε ότι μπορεί ένα κεντροδεξιό κόμμα να περιθωριοποιήσει την ακροδεξιά και ταυτόχρονα να διευρυνθεί προς το κέντρο».

«Έχουμε ήδη  εκλέξει από την  πρώτη Κυριακή τους υποψηφίους μας σε 5 περιφέρειες και μπορούμε να κερδίσουμε 12 από τις 13 περιφέρειες στον β γύρο» είπε προσθέτοντας πως θεωρεί πολύ μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι η ΝΔ προηγείται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, δίνοντας έμφαση στην ομάδα 17-24, κάτι  που αποδεικνύει πως το κόμμα έχει μέλλον και πως δεν απευθύνεται μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες  όπως καταλογίζουν οι αντίπαλοι.

Παράλληλα  επεσήμανε πως η ΝΔ έχει επικρατήσει και στο σύνολο των εργαζομένων, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, νοικοκυρές, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, πλην των ανέργων όπου και εκεί η διαφορά είναι μικρή.  

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε τη στήριξη όλων των βουλευτών και των στελεχών κυρίως στις περιφέρειες που έχουν αντιπάλους από άλλα κόμματα με ιδιαίτερη έμφαση στην Πελοπόννησο.

Αναφερόμενος στο θέμα της αυτοδυναμίας ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να μην βάζουν ποσοτικούς στόχους . «Μένουμε σε αυτό που έχουμε πει ότι ακόμα και αν έχουμε αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις. Παραμένουμε μετριοπαθείς, ο λόγος μας πρέπει να είναι μετριοπαθής  Δεν θα μπούμε στον πειρασμό της παροχολογίας, δεν θα πλειοδοτήσουμε σε παροχές, δεν θα αλλάξουμε στρατηγική, θα παραμείνουμε υπεύθυνοι και μετριοπαθείς έναντι των πολιτών.  Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν όχι μόνο για τις βασικές μας δεσμεύσεις, μειώσεις φόρων, πολλές καλές δουλειές και ασφάλεια για όλους αλλά και για ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας» είπε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το διακύβευμα των εκλογών θα το προσδιορίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  σε τοποθέτησή του εντός της εβδομάδας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΧθες 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΧθες 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη23:31Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο