LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2019 19:13

Φονική πυρκαγιά στην Ινδία με θύματα μικρούς μαθητές (βίντεο)

Εμπορικό κέντρο, στο οποίο στεγάζεται φροντιστήριο, τυλίχθηκε στις φλόγες. Μαθητές πηδούσαν στο κενό για να σωθούν. Σκληρές εικόνες!

AP - μαθητές - φωτιά - εμπορικό κέντρο - Ινδία

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, ανάμεσα τους πολλά παιδιά, βρήκαν τον θάνατο από τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης Σουράτ, στο κρατίδιο Γκουτζαράτ της Ινδίας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην πλειοψηφία τους τα θύματα είναι μαθητές, ηλικίας 14-17 ετών, που βρίσκονταν σε φροντιστήριο το οποίο στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο.

Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας διακρίνονται μαθητές να πηδούν στο κενό από μεγάλο ύψος, προκειμένου να γλιτώσουν από τις φλόγες, την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να σώσουν τους εγκλωβισμένους.

Μαθητές - φωτιά - εμπορικό κέντρο - Ινδία

Η φωτιά φέρεται να ξέσπασε έπειτα από βραχυκύκλωμα και εξαπλώθηκε ραγδαία. «Ξεκίνησε κοντά στο κλιμακοστάσιο, επομένως οι εγκλωβισμένοι δεν μπορούσαν να κατέβουν από τις σκάλες», είπε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας ότι όλοι οι νεκροί ήταν κάτω των 20 ετών.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος κατάγεται από το κρατίδιο Γκουτζαράτ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του δίνοντας οδηγίες στις τοπικές Αρχές να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους πληγέντες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο