LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2019 18:19

Καιρός: λίγες μπόρες το Σάββατο – Συννεφιά και θολούρα την Κυριακή

Γενικά αίθριος θα παραμείνει ο ουρανός, όμως με… κατά τόπους “παρασπονδίες”. Τι καιρό θα κάνει ανήμερα των εκλογών. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται από την ΕΜΥ για το Σάββατο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα βόρεια ορεινά, κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση προβλέπεται από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία θα πνέουν βορειοδυτικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς, με ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, τοπικά, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα η ελάχιστη τιμή της).

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα στα νότια, τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα βόρεια ορεινά. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 29 βαθμών Κελσίου, τοπικά στην Θεσσαλία έως 30 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα φυσούν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βόρεια, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Θα φυσούν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Κυριακή των εκλογών

Για την Κυριακή των εκλογών, η ΕΜΥ προβλέπει αίθριο καιρό στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά της Ηπείρου. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα φυσούν νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και νότια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άτομο αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο