LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Μαΐου 2019 15:02

Βούτσης: αντιδημοκρατική η καταδρομική επίθεση στην Βουλή

Τι είπε ο Πρόεδρος της Βουλής για την "επίσκεψη" μελών του Ρουβίκωνα στο Κοινοβούλιο, με μπογιές και καπνογόνα.

 Βουλή - επίθεση - μπογιές - καπνογόνα - Ρουβικωνας

Καταδικάζει την επίθεση στην Βουλή ο Νίκος Βούτσης χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη και αντιδημοκρατική», υποστηρίζοντας ότι οξύνει το προεκλογικό κλίμα. Ο πρόεδρος της Βουλής απέφυγε να αναφερθεί στον τρόπο αντίδρασης της φρουράς του κοινοβουλίου ενημέρωσε ωστόσο οτι έγινε μια σύλληψη.

«Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια από αυτές που ονομάζονται ακτιβίστικες όταν στρέφονται κατά της Βουλής με δύο καπνογόνα και με δοχεία κόκκινου χρώματος από καμιά 30αριά οι οποίοι τα έριξαν στην είσοδο του Κοινοβουλίου», δήλωσε.

«Δεν υπήρξαν εξ όσων γνωρίζω τρικάκια ή συνθήματα που να φωνάζαν διότι απομακρύνθηκαν αμέσως έπειτα από 15 δευτερόλεπτα. Από προστρέξαντες αστυνομικούς και από τη μόνιμη φρουρά της Βουλής αλλά και από επιπλέον ενισχύσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο στον περίβολο. Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε επιχειρησιακά ζητήματα», πρόσθεσε.

«Υπήρξε εμπλοκή και υπάρχει μία σύλληψη. Αυτού του τύπου οι ενέργειες απέναντι στο Κοινοβούλιο απέναντι σε κάθε εκδοχή που τις καθαγιάζει είναι αντιδημοκρατικές και δεν προσφέρουν τίποτα στους κοινωνικούς αγώνες οι οποίοι πρέπει να εξελίσσονται και εξελίσσονται με διαφορετικό τρόπο. Ειδικά μέσα στην προεκλογική περίοδο οι ενέργειες αυτές οξύνουν το κλίμα απολύτως ανεξάρτητα από τις προφάσεις ή τα επιχειρήματα που τις συνοδεύουν», τόνισε ο κ. Βούτσης.

«Εν προκειμένω δεν έχουμε κάτι τέτοιο ώστε να μπορώ να πω σε τι αναφέρονταν όσοι έκαναν την καταδρομική επιχείρηση», κατέληξε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο