LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 19 Μαΐου 2019 22:03

Τσίπρας: “χτίζουμε” την Ελλάδα της νέας εποχής

Την βεβαιότητα ότι «η ψήφος του ελληνικού λαού θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε», εξέφρασε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Πασαλιμάνι.

Αλέξης Τσιπρας - Πειραιάς

«Το πείραμα της μετα-δημοκρατίας απέτυχε» τόνισε από τον Πειραιά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας πως την απόφαση για το μέλλον της χώρας θα την πάρει ο ελληνικός λαός.

Όπως είπε «νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα ,στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά -δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας απέτυχε».

«Ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015. Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «αντέξαμε στη φουρτούνα» και πρόσθεσε πως ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι. «Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής».

Παράλληλα σημείωσε πως «την ιστορία δεν τη γράφουν οι κονδυλοφόροι της ελίτ αλλά ο ίδιος ο λαός. Αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη για να μη λυγίζουμε στα δύσκολα, να συνεχίζουμε και να αντέχουμε. Αυτό κάναμε τα χρόνια της κρίσης και καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια».

Αλέξης Τσιπρας - Πειραιάς

«Έχουμε πλέον τις βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής», δήλωσε ο Πρωθυπουργός και ανέφερε ότι «η ψήφος του ελληνικού λαού θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε».

Όπως τόνισε «δεν ερχόμαστε να σας πούμε ότι ζούμε σε ένα παράδεισο δήλωσε ο πρωθυπουργός, ξέρουμε ότι και σήμερα πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι βγάλαμε την οικονομία σε ξέφωτο και έχουμε τη δυνατότητα τις θυσίες του ελληνικού λαού να τις επιστρέψουμε τώρα στους πολλούς».

«Η Ελλάδα μέσα από τις θυσίες του ελληνικού λαού βγήκε από τα μνημόνια. Πάνω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η 13η σύνταξη και η εγγύηση του εισοδήματος σας . Η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία ανάταξης της χώρας», πρόσθεσε.

Αλέξης Τσιπρας - Πειραιάς

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό «ο λαός έχει καταλάβει πιο είναι το σχέδιο του ενός και ποιο είναι το πρόγραμμα του άλλου, τους βλέπω τις τελευταίες μέρες λίγο ανήσυχους. Που πήγαν δα εκείνα τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες που αγόρασαν και πληρώνουνε;».

«Πού πήγαν εκείνες οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν 15-17 μονάδες διαφορά. Που πήγε εκείνος ο περίπατος για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι 17 μονάδες έγιναν 10, έγιναν 7, έγιναν 5,5 και τώρα λένε μια ψήφος», συμπλήρωσε.

Όπως σημείωσε «την άλλη Κυριακή θα πάρουν την αποφασιστική απάντηση από την μεγάλη πλειοψηφία, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας . Όμως πολίτες του Πειραιά η σημερινή συγκέντρωση εδώ στο Πασαλιμάνι μου δίνει την ευκαιρία να σας μιλήσω και γι' αυτό το πείραμα της μετά - δημοκρατίας όπως το ονόμασα».

Αλέξης Τσιπρας - Πειραιάς

«Ο Πειραιάς ήταν πάντοτε όχι πειραματόζωο, όχι πείραμα μετά - δημοκρατίας αλλά το πεδίο της μάχης των αγώνων του δημοκρατικού λαϊκού και εργατικού κινήματος», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Αλέξης Τσιπρας - Πειραιάς

«Είναι γνωστό σε όλες και σε όλους ότι το παλιό πολιτικό σύστημα το παλιό κατεστημένο που χρεοκόπησε την πατρίδα μας από την πρώτη μέρα που ελληνικός λαός οδήγησε σε αυτή την μεγάλη νίκη σχεδίαζε την παλινόρθωση του. Στην αρχή σχεδίαζε την αποτυχία μας στις αξιολογήσεις, είχαν ταυτιστεί με τους πιο σκληρούς από τους δανειστές, έγραφαν στα tweet και στο facebook βάστα γερά Γερούν», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο