LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Μαΐου 2019 14:45

“Thrive” με την Ζέτα Δούκα και... δες την ζωή αλλιώς (εικόνες)

Τι θα δούμε την Κυριακή στην εκπομπή του βάζει για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή  σε πρώτο πλάνο!

TΗRIVE

Η Ζέτα Δούκα συναντά την Κατερίνα Λέχου και η ηθοποιός εξομολογείται πως  δίνει πάντα ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και πως δεν είναι «ελαφρύς» άνθρωπος. Όπως εξηγεί, τα παίρνει όλα σοβαρά ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος. Ο σύντροφός της, προσθέτει, είναι εκείνος που της δίνει μαθήματα υπομονής. Η Κατερίνα Λέχου μοιράζεται τον τρόπο ζωή της και εξηγεί γιατί επιλέγει τις υγιεινές τροφές και την γυμναστική στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Η Μάρθα Μάτσα, μία από τις κορυφαίες κολυμβήτριες στη χώρα μας είναι, ταυτόχρονα, και δασκάλα υποδοχής σε παιδιά μεταναστών δημοτικού σχολείου. Η Μάρθα εξομολογείται στην Ζέτα Δούκα πως όταν ξέρεις πως να διαχειριστείς την αποτυχία είσαι έτοιμος να υποδεχτείς την επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή της ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 στην Αθήνα. Είναι πάντα αφοσιωμένη σε ό,τι κάνει και για την ίδια η προσφορά είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας. Όπως εξηγεί στην κάμερα του Thrive, αγαπημένη της φράση είναι «99% πρακτική, 1% θεωρία».                    

TΗRIVE                                                                                                     

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

ΕΝΟΤΗΤΕΣ "Thrive"
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο