LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Μαΐου 2019 15:06

Τραυματίστηκε ο “Τζέιμς Μποντ”, σταμάτησαν τα γυρίσματα

Στο νοσοκομείο ο Ντάνιελ Κρεγκ μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Τζέιμς Μποντ –  Ντάνιελ Κρεγκ

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ διακόπηκαν, λόγω του τραυματισμού του πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα από το 2006, γλίστρησε και γύρισε τον αστράγαλό του, ενώ έτρεχε στη διάρκεια των γυρισμάτων σκηνής καταδίωξης στη Τζαμάικα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στις ΗΠΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» το περιστατικό συνέβη ενώ ο 51χρονος ηθοποιός γύριζε μία από τις τελευταίες σκηνές στη Τζαμάικα - αφού επιβεβαιώθηκε ότι η ταινία Τζέμις Μποντ 25 θα βρίσκει τον πρωταγωνιστή να έχει αποσυρθεί και να ζει μια πολυτελή ζωή στο νησί της Καραϊβικής.

«Ο Ντάνιελ έτρεχε, γλίστρησε και έπεσε αρκετά αδέξια. Πονούσε πολύ και διαμαρτυρόταν για τον αστράγαλο του» αποκάλυψε πηγή στην εφημερίδα.

«Όπως θα περίμενε κανείς ήταν επίσης πολύ θυμωμένος γι' αυτό που είχε συμβεί. Έριξε το σακάκι του κάτω οργισμένος» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει η Sun, τον εξέτασε ο ίδιος χειρούργος που είχε αναλάβει τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας Χάρι Κέιν τον περασμένο Ιανουάριο.

Με τον τραυματισμό αυτό ο ηθοποιός συνεχίζει μια παράδοση... άτυχων στιγμών στα γυρίσματα των ταινιών με ήρωα τον πράκτορα 007. Στο «Casino Royale» (2006) έσπασε δύο δόντια στην πρώτη του επικίνδυνη σκηνή. Στο «Quantum of Solace» (2008) τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και τα πλευρά, ενώ έκοψε και την άκρη ενός δαχτύλου. Και στο «Spectre» (2015) τα γυρίσματα διακόπηκαν για δύο εβδομάδες όταν ο Κρεγκ χρειάστηκε να χειρουργηθεί και στα δύο γόνατα.

Τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώθηκε τελικά ότι η ταινία Bond 25 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, με τον πρωταγωνιστή του Bohemian Rapsody Ράμι Μάλεκ να εμφανίζεται ως ο τελευταίος αντίπαλος του Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο