LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 14 Μαΐου 2019 08:27

Μπακογιάννης στον ΑΝΤ1: δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει την Δημοκρατία μας

Tι είπε για τα συνθήματα κατά της μητέρας του στα Ιωάννινα, την υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων και την κεντρική πολιτική σκηνή.

Κώστας Μπακογιάννης - ΑΝΤ1

 «Η Αυτοδιοίκηση έχει να κάνει με την καθημερινότητα των ανθρώπων, με πραγματικά προβλήματα», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ερωτηθείς σχετικά με την «σύγχυση» που μπορεί να υπάρχει για το πρόσωπο του, είπε ότι «ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο», ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός από την πορεία στον Δήμο με τον κομματικό «μανδύα», σημειώνοντας «άλλο το κόμμα και άλλο ο Δήμος, αυτά πρέπει να ξεχωρίζουν, διότι στην Αυτοδιοίκηση κρίνεσαι από άμεσα πράγματα».

Στο ερώτημα του Γιώργου Παπαδάκη αν ο Δήμος Αθηναίων θα είναι ένα σκαλοπάτι για τον Κώστα Μπακογιάννη στην πολιτική του καριέρα, απάντησε «ο πόνος μου είναι ότι πάντα το πολιτικό σύστημα θέλει να βλέπει την Αυτοδιοίκηση ως «αποπαίδι». Δεν είναι έτσι. Η Αθήνα είναι «η πόλη των πόλεων». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να υπηρετείς τον Δήμο Αθηναίων, ειδικά εάν είσαι ένας άνθρωπος ερωτευμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως εγώ».

«Παίρνω την δουλειά μου στα σοβαρά, αλλά δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, δεν έχω καμία κρίση μεγαλείου, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», επεσήμανε.

Ερωτηθείς για τα συνθήματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, με αναφορές στην Ντόρα Μπακογιάννη και την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, είπε ότι «με κάνει τρελό, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, ενοχλεί όλον τον κόσμο. Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε, πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε. Όσο κάποιοι κι αν θέλουν να βάζουν ένα πολιτικό ή ιδεοληπτικό πρόσημο, η ουσία δεν αλλάζει».

«Είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, έχει στο ενεργητικό του ένα σωρό ληστείες, βόμβες κλπ. ο οποίος σήμερα απειλεί την Δημοκρατία. Μια Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εκβιάζει 10 εκατομμύρια ανθρώπους, 10 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ: Ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα μέσαΣήμερα 07:35 | Ειδήσεις

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, με αλλαγές στη λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό στη ΘεσσαλονίκηΣήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Ποιες μέρες θα πραγματοποιηθεί. 

Με την ομιλία του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση και ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2026Σήμερα 08:13 | Ειδήσεις

Η πενθήμερη συζήτηση του Προϋπολογισμού, η οποία άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής, 12 Δεκεμβρίου, ενεγράφηκαν και ζήτησαν να τοποθετηθούν 194 βουλευτές από όλα τα κόμματα και τους ανεξάρτητους βουλευτές.

Εκτός λειτουργίας η Γραμμή 3 του Μετρό από Χολαργό μέχρι ΑεροδρόμιοΣήμερα 08:25 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στη σηματοδότηση και για αυτό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας η γραμμή. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων της δυτικής Ελλάδας09:2824ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ: Ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα μέσα09:14Πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη09:00Λάρισα: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο μπλόκο της Νίκαιας08:46Εκτός λειτουργίας η Γραμμή 3 του Μετρό από Χολαργό μέχρι Αεροδρόμιο08:32Με την ομιλία του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση και ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 202608:16Miles Davis: Ο άνθρωπος που δεν άφησε ποτέ την τζαζ να μείνει ακίνητη08:02Λαμία: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες07:48Δώρο Χριστουγέννων 2025: Τι ισχύει για τον ιδιωτικό τομέα - Τι πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος, εάν δεν καταβληθεί07:34Απεργία: "Λουκέτο" σήμερα στους δήμους της χώρας07:24Σεισμός 5,2 ρίχτερ στη Ζάκυνθο07:10Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε αγωγή 5 δισ. κατά του BBC07:00Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Δεκεμβρίου06:48Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την Ουκρανία να βρεθεί ένας συμβιβασμός06:38ΟΠΕΚΑ: Αυξάνεται από το νέο έτος το επίδομα για τους ανασφάλιστους υπερήλικες06:24Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη06:10Φοινικούντα: Προφυλακίστηκαν ανιψιός και επιχειρηματίας23:59Μερτς για σύνοδο Βερολίνου: Ίσως η μεγαλύτερη διπλωματική δυναμική από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία23:45Η ΚΕΔΕ βάζει “λουκέτο” στους δήμους όλης της χώρας την Τρίτη23:31Χανιά: Ηλικιωμένες προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά στις φυλακές για τους γιους τους23:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο