LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2019 11:53

Λεβέντης: έπαιρνε και ο πατέρας του Τσίπρα δουλειές από τη χούντα

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, διευκρίνισε ότι ο πατέρας του πρωθυπουργού, δεν ήταν χουντικός, αλλά δεν ήταν και αριστερός.

Βασίλης Λεβέντης - Ένωση Κεντρώων

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επανέλαβε τη θέση του ότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έπαιρνε δουλειές από τη χούντα.

«Έδινε σε όλους ο Παττάκος, δεν έδινε μόνο στους δικούς του, το κράτος είχε πολλές δουλειές, όλοι έπαιρναν δουλειές» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας ότι «όλοι οι εργολάβοι ξερογλείφονταν στα γραφεία των υπουργών και των παρατρεχαμένων».

Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» ο κ. Λεβέντης, συμπλήρωσε, «Και σήμερα ο Τσίπρας δεν δίνει μόνο σε ΣΥΡΙΖΑιους, αλλά δίνει και σε δεξιούς».

«Εγώ δεν είπα ότι ήταν χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα αλλά δεν ήταν και ο αριστερός που παριστάνει ο Τσίπρας.  Έδινε την εντύπωση ενός φυσιολογικού ανθρώπου ίσως κεντρώου αλλά όχι όπως θέλει να τον παρουσιάσει ο Τσίπρας» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επανερχόμενος στο θέμα του πατέρα του Πρωθυπουργού.

«Εμένα που του έλεγα για τον Γεώργιο Παπανδρέου, εμένα με θεωρούσε πολύ αριστερότερο του ιδίου» πρόσθεσε.

Διευκρίνισε, δε, ότι «ο Σκαπανέας δεν ήταν του Τσίπρα, συνεργάζονταν, έκαναν δουλειές μαζί».

Επανέλαβε, τέλος, ότι «όλοι οι εργολάβοι για να παίρνουν δουλειές είναι τέτοιο το σύστημα υπουργοκεντρικό που πρέπει να είναι στους προθαλάμους υπουργών».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)Σήμερα 16:49 | Ειδήσεις

Για «κοστολογημένο και καλά μελετημένο σχέδιο ανάταξης των βασικών υποδομών της Θεσσαλίας» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός από το Μουζάκι

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η σταδιακή απομάκρυνση του φαινομένου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Φωτιά στους Σχίνους Ηλείας (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες 15:45Σεισμός στην Κρήτη15:31Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικός15:17“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά (εικόνες)15:04Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία όχι η πολιτική σταθερότητα 14:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο