LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Μαΐου 2019 14:16

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα λόγω… τελικού Κυπέλλου

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει τελικού Κυπέλλου. Για ποιες ημέρες ισχύουν τα μέτρα. Ποιοι δρόμοι περιλαμβάνονται στην απαγόρευση.

τροχαία - κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισε η ΓΑΔΑ από την Πέμπτη το απόγευμα μέχρι την Κυριακή λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου

Αφορμή για την απαγόρευση είναι το κάλεσμα που έχουν απευθύνει οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας στην οδό Μενάνδρου ενόψει του τελικού κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε οπαδούς και από τη Θεσσαλονίκη με στόχο τη συγκέντρωση στα γραφεία τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος αυτού ώστε να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δυνάμεις της αστυνομίας θα έχουν επίσης αναπτυχθεί κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου, ώστε να μην επιτραπεί σε οργανωμένες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ να έρθουν στην Αθήνα. 

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ¨ΠΑ.Ε. Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.¨, στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. την 11-5-2019 και ώρα 20:30, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και την 06:00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: 

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) - συνέχεια Καρόλου - Πλατεία Καραϊσκάκη - Αχιλλέως - αριστερά Κολωνού - αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) - Πλατεία Ομονοίας - Σταδίου - αριστερά Εμμ. Μπενάκη - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Ζωοδόχου Πηγής - αριστερά Ανδρέα Μεταξά - αριστερά Εμμ. Μπενάκη - δεξιά Σόλωνος - αριστερά Θεμιστοκλέους - δεξιά Ακαδημίας - Πλατεία Κάνιγγος - Χαλκοκονδύλη - δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Τοπικά Νέα

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο