LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2019 12:50

“Ναυμαχία” για τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο κότερο (βίντεο)

Νέες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό από την αποκάλυψη για τις διακοπές, που έκανε τον περασμένο Αύγουστο, στη θαλαμηγό του εκλιπόντος εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου.

Τσίπρας - Σκάφος

Πολιτική σύγκρουση προκάλεσε η παραδοχή της Κατερίνας Παναγοπούλου ότι πέρυσι το καλοκαίρι, με τον σύζυγό της Περικλή, είχαν παραχωρήσει το σκάφος τους στον Πρωθυπουργό για τις διακοπές του.

Στη Νέα Δημοκρατία καταλογίζουν στον Αλέξη Τσίπρα πως πραγματοποίησε διακοπές σε σκάφος εφοπλιστή εν κρυπτώ, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, με την Κυβέρνηση να κάνει λόγο για υποκρισία.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αφού τόνισε πως το ζήτημα δεν αποτελεί πολιτική είδηση, σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε έχει ακίνητα σε Αθήνα και Παρίσι». Υπενθύμισε πως η κα Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού εδώ και τρία χρόνια και άμισθη σύμβουλός του εδώ και έναν χρόνο. Δικαιούται να φιλοξενήσει τον Πρωθυπουργό για λίγες ημέρες, σημείωσε και διερωτήθηκε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο;»

Φιλοξενούμενος στην ίδια εκπομπή, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε πως «το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι έρχονται και συμπεριφέρονται με θράσος, μιλώντας για τις ελίτ, ενώ ο Πρωθυπουργός μιλά μαζί τους και κάνει διακοπές στο κότερο των ελίτ». «Δεν μπορεί ταυτόχρονα να κουνά το δάχτυλο και να κάνει διακοπές μαζί τους», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, ενώ υπογράμμισε πως «οι διακοπές αυτές έγιναν λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι κι ενώ υπήρχε ακόμα χάος».

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: Η Κίρκη με το δέλεαρ της εξουσίας εξευτελίζει τους ανθρώπους! Την ώρα που εφαρμόζονται οι 120 δόσεις για έναν λαό που αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του, ακόμη και για μικρά ποσά. Την ώρα που το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ζει στην ανέχεια, είναι τουλάχιστον σκληρό να βλέπει φωτογραφίες του πρωθυπουργού σε πανάκριβα κότερα και αγκαλιά με την ελίτ που υποτίθεται πολεμάει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα της παρακμής

«Από πότε άραγε είναι μεμπτό να φιλοξενείς κάποιον με τον οποίον έχεις γνωστή, δημόσια και θεσμική σχέση συνεργασίας και εκτίμησης; Είναι πασιφανές πως πρόκειται για μία ακόμη άθλια μεθόδευση των γνωστών κύκλων, που πολεμούν τη σημερινή Κυβέρνηση με όσα θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα διαθέτουν. Με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα. Ίσως όμως και να πράττουν το αντίθετο. Απλά να γελοιοποιούνται», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νύχτα της δολοφονίας (εικόνες)Σήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

30ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμούΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Πόσα χρήματα άντλησε ο ΟΔΔΗΧ. Υπερδεκαπλάσια η προσφορά από επενδυτές. Για ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης,

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08Δολοφονία Λυγγερίδη - Θύρα 7: “Φιάσκο” η δικογραφία, αδέρφια είμαστε μαζί σας18:55Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό στη διάρκεια καταδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο