LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2019 10:41

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο μεγάλος τελικός του “Your Face Sounds Familiar” (εικόνες)

«Μαγικό» φινάλε για το YFSF γεμάτο εκπλήξεις, πολλές μεταμφιέσεις, μουσική, συγκίνηση και μεγάλο νικητή τον Ίαν Στρατή!

YFSF - τελικός 

Το απόλυτο σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar» έφτασε στο τέλος του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού και αυτή την Κυριακή κατέκτησε την κορυφή της χτυπώντας «κόκκινο» στην τηλεθέαση!

Ειδικότερα, ο Τελικός του «Your Face Sounds Familiar», του πιο familiar show της ελληνικής τηλεόρασης, σημείωσε 22,7% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς η μεταμόρφωση της Μαρίας Μπεκατώρου η οποία υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό ως Meryl Streep από το «Mamma Mia»!

Σειρά είχαν οι τέσσερις φιναλίστ Αργύρης Αγγέλου ο οποίος μεταμορφώθηκε ως Beauty and the Beast, η Μελίνα Μακρή, η οποία ήταν μία εκθαμβωτική Whitney Houston, η Κατερίνα Στικούδη η οποία ενσάρκωσε τη Lady Gaga σε μία συγκινητική στιγμή του σόου και ο Ίαν Στρατής ο οποίος μεταμορφώθηκε σε Bruno Mars και ανακηρύχθηκε ο Μεγάλος Νικητής του Μεγάλου Τελικού του φετινού «Your Face Sounds Familiar»!

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

Υπέροχες όμως ήταν και οι μεταμορφώσεις των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή ως τα εξής ντουέτα για να μας μαγέψουν για ακόμη μία Κυριακή! Η Ελένη Φιλίνη με τον Βαγγέλη Παναγόπουλο μεταμορφώθηκαν σε Liza Minelli και Luciano Pavarotti, η Εύα Τσάχρα και ο Ευθύμης Ζησάκης ως Αλέξια και Βλάσσης Μπονάτσος και ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Χρύσπα μεταμορφώθηκαν ως Κώστας Μακεδόνας και Γλυκερία! Τα μέλη της κριτικής επιτροπής,  Μιμή Ντενίση, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης ήταν παρόντες για να τους «αξιολογήσουν» για τελευταία φορά.

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

Σειρά είχαν τα βραβεία τα οποία δίδονται κάθε χρόνο στο σόου. Φέτος, όμως εκείνοι που τα παρέδωσαν ήρθαν για να κλέψουν την παράσταση. Το πρώτο βραβείο ήταν το Βραβείο «Καλύτερης αξιοποίησης αντικειμένου on stage». Την απονομή έκανε ο Τζων Τίκης στον Πασχάλη Τσαρούχα για την εμφάνισή του σε παλαιότερο επεισόδιο του φετινού YFSF ως Τζων Τίκη! Το επόμενο βραβείο ήταν το «Αγάπη μου συρρίκνωσα τον καλλιτέχνη» και νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Φιλίνη η οποία παρέλαβε το βραβείο της από τον φοβερό Τόνι Σφήνο! Το τρίτο βραβείο της βραδιάς ήταν το «Διεθνής Επιτυχία Χρονιάς» και νικητής ήταν ο Ευθύμης Ζησάκης! Ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στο stage και έκανε την απονομή. Σειρά είχε το βραβείο «Mission Impossible» και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ο εκλεκτός για να το παραδώσει στον νικητή που δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Παναγόπουλο! Νικήτρια του 5ου Βραβείου ήταν η Χρύσπα καθώς κατάφερε να χορέψει καλύτερα από όλους ως Mary Poppins. Την απονομή έκανε η χορογράφος του σόου Άννα Αθανασιάδη. Τέλος, το 6ο βραβείο παρέλαβε η Εύα Τσάχρα για την μεταμόρφωσή της ως Μαρία Κάλλας από την Ελένη Καρακάση η οποία το είχε παραλάβει στο παρελθόν για την μεταμόρφωσή της σε Susan Boyle. Στη σκηνή όμως ανέβηκε και ο Θέμης Αδαμαντίδης για να απονείμει το βραβείο που κέρδισε η Μελίνα Μακρή για την εμφάνισή της ως Θέμης Αδαμαντίδης. 

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

Λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.

Το 11880 είναι Χορηγός του «Your Face Sounds Familiar».

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατήρησε τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και τα ποσά τα οποία έχουν συγκεντρωθεί θα μοιραστούν στα Ιδρύματα ή τα Σωματεία επιλογής των παικτών. Αναλυτικά αυτά είναι:

  • Αργύρης Αγγέλου: Άσπρες Πεταλούδες
  • Ευθύμης Ζησάκης: ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες
  • Μελίνα Μακρή: Save a Greek Stray
  • Βαγγέλης Παναγόπουλος: Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Αλτσχάιμερ
  • Κατερίνα Στικούδη: Φάρος Ζωής
  • Ίαν Στρατής: Σκυτάλη. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μεταμόσχευσης Καρδιάς – Πνευμόνων
  • Πασχάλης Τσαρούχας: Ανάδυση. Στέγη Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών
  • Εύα Τσάχρα: Protect Animal Greece
  • Ελένη Φιλίνη: Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου
  • Χρύσπα: Μέλισσα Ορφανοτροφείο Θηλέων

#yfsf_ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1

YFSF - τελικός

YFSF - τελικός

Συντελεστές:

Παρουσίαση: Μαρία Μπεκατώρου

Executive Producer: Άννα Αρβανίτη

Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας

Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Creative Producer: Γιάννης Μπίτσικας

YFSF - τελικός

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο