LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2019 14:31

Οι διαδικτυακές μάγισσες που “βλέπουν” μπροστά (βίντεο)

Την τεχνολογία εκμεταλλεύτηκε μία ομάδα μαγισσών, που κατάφερε να γίνει ακόμα πιο πλούσια.

Ρουμανία - μάγισσες -διαδίκτυο

Μία οικογένεια μαγισσών στη Ρουμανία κατάφερε να εξαπλώσεις τις δυνάμεις της μέσω διαδικτύου.

Η μητέρα Μικαέλα και οι κόρες της κάθονται στο σπίτι τους και κάνουν ξόρκι αγάπης, μέσω βιντεοκλήσης σε πελάτισσά τους στην Ινδία, δηλαδή σε απόσταση 5.000 χιλιομέτρων από αυτές.

Πρόκειται για μία μόνο από τις συναντήσεις που κάνει η οικογένεια μέσω διαδικτύου, καθώς κάνει μάγια και ξόρκια μέσω και της πλατφόρμας που έχει στο Facebook.

Άλλωστε, όπως οι ίδιες λένε, μπορούν πραγματικά να λύσουν προβλήματα από απόσταση. Η δύναμη του διαδικτύου επιτρέπει στην πλούσια κοινότητα μαγισσών της Ρουμανίας να εξαπλώνει τις αρχαίες πρακτικές της.

Η μαγεία είναι μέρος της παράδοσης της χώρας της ανατολικής Ευρώπης, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 4.000 μάγισσες, οι οποίες εξυπηρετούν πελάτες σε Ευρώπη, Ασία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν και η ιδέα του διαδικτύου ήταν μίας από τις νεαρές της οικογένειας, η μητέρα προσαρμόστηκε αμέσως.

Οι ίδιες δεν αποκάλυψαν πόσα λεφτά βγάζουν, πάντως είπαν πως το διάβασμα των καρτών Ταρώ ξεκινά από 50 ευρώ.

Την ίδια ώρα πολλά από τα ξόρκια, που συνήθως έχουν να κάνουν με αγάπη, υγεία και χρήματα και τα οποία κρατούν εβδομάδες, στοιχίζουν εκατοντάδες ευρώ.

Οι μάγισσες, επίσης, πρόσφατα έστρεψαν την προσοχή τους στην πολιτική και της διαμαρτυρίες κατά της διαφθοράς.

Είπαν μάλιστα, ότι χάρη ενός μαγικού που έκαναν πρόσφατα, αυτοί που είναι καλοί για τη χώρα, θα βοηθηθούν για να παραμείνουν στην εξουσία κι αυτοί που δεν είναι, θα έχουν προβλήματα υγείας και θα χάσουν τις θέσεις τους.

Το 2011 η κυβέρνηση της Ρουμανίας νομιμοποίησε το επάγγελμα της μάγισσας, καθώς επέβαλε σχετική φορολογία στις μάγισσες, τις χαρτορίχτρες και όσες ασχολούνται με τη μοίρα και τις προβλέψεις, να κόβουν υποχρεωτικά αποδείξεις και για καθεμία από αυτές τις δουλειές τους να έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο