LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2019 09:31

Συνάντηση με τους γονείς της Αλεξίας ζητά ο 54χρονος

Οργή της οικογένειας της 8χρονης, η οποία δίνει μάχη για την ζωή της, μετά την απόφαση της ανακρίτριας να αφεθεί ελεύθερος ο άνδρας που πυροβόλησε.

8χρονη - Αλεξία - σφαίρα - Βοιωτία - Θεσπιές

Σοκαρισμένος και συντετριμμένος δηλώνει ο 54χρονος άνδρας που έριξε τον άσκοπο πυροβολισμό το Πάσχα, τραυματίζοντας με μία από τις σφαίρες του την 8χρονη Αλεξία, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα και με τον συνήγορο του, ο άνδρας ζητά συγνώμη από την οικογένεια του κοριτσιού και θέλησε, μαζί με την οικογένεια του, να συναντήσει τους γονείς της Αλεξίας, η οποία δίνει μάχη για την ζωή της, διασωληνωμένη και σε βαθιά καταστολή, στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων, στην Αθήνα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 54χρονος, με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα Θήβας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση των γονέων της 8χρονης Αλεξίας στο άκουσμα της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό.

«Απαράδεκτη η απόφαση. Ντρέπομαι. Δεν μας είχε πάρει ούτε τηλέφωνο.» δήλωσε ο πατέρας της μικρής.

Έκπληκτη η μητέρα του κοριτσιού δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση «Δεν το πιστεύω. Το θέμα είναι να γίνει καλά η Αλεξία μας».

Η μητέρα της Αλεξίας περιμένει καρτερικά να βελτιωθεί η κατάσταση του παιδιού. “Μας λένε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Υπομονή. Τι άλλο να κάνουμε. Περιμένουμε”.

Αισιόδοξος, ο πατέρας της μικρής εναποθέτει τις ελπίδες του στον Θεό: «Το παιδί θα γίνει καλά. Πιστεύουμε στο Θεό. Μακάρι να γίνει καλά το παιδί και να βγούμε να σας το πούμε ότι έγινε καλά. Στα χέρια του Θεού είναι το παιδί. Μόνο ο Θεός…. Κανένας άλλος.»

Πριν την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος, ο πατέρας της μικρής είχε εκφράσει την επιθυμία του φυλακιστεί ο άνδρας που τραυμάτισε το παιδί του, καθώς όπως δήλωσε τον εξοργίζει το γεγονός πως δεν παραδόθηκε μετά το συμβάν, αλλά έκρυψε το όπλο «Φυλακή πρέπει να μπει… είναι να γλιτώσει με αυτό που μας έκανε; Για πείτε μου εσείς; Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό 600 μέτρα και να έρθει σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν… Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου.

Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε, έβαλε το πιστόλι να το κρύψουν. Για αυτό να πάει για κακούργημα. Ο Θεός ας τον κρίνει. Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

ΕΝΟΤΗΤΕΣ Θήβαμπαλωθιές
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματαΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και η Πρωτομαγιά.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο