LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 03 Μαΐου 2019 09:57

Κύπρος: Το εύρημα στη “λίμνη του τρόμου” (εικόνα)

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά τον παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης. Στην Κόκκινη Λίμνη στραμμένα τα βλέμματα.

ΑP - Τσιμεντομπλόκ - έρευνες - Κόκκινη Λίμνη - Κύπρος

Στο σημείο της Κόκκινης Λίμνης από όπου ανασύρθηκε μεγάλο κομμάτι τσιμέντου επικεντρώνονται σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας της Κύπρου, με την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί κάποιο από τα θύματα του «Ορέστη».

Δύτης κατέβηκε στο βυθό της λίμνης, από όπου αποκολλήθηκε το κομμάτι τσιμέντου, με σκοπό την εύρεση της βαλίτσας η οποία ήταν δεμένη πάνω του, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Μέσα στην ημέρα θα κάνει και δεύτερη κατάδυση, ενώ από αύριο στις έρευνες θα συμβάλλει και sonar που θα καταφθάσει από τις ΗΠΑ στη Λευκωσία.

Το μεγάλο κομμάτι τσιμέντου μετακίνησε χθες δύτης από βάθος τριών μέτρων, κοντά στην όχθη της λίμνης. Λίγο αργότερα, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, ανήρτησε τη φωτογραφία του αντικειμένου, όπως το κατέγραψαν οι υποβρύχιες κάμερες.

Κι ενώ η κοινή γνώμη, τόσο η τοπική όσο και η διεθνής, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις των ερευνών, υπάρχουν εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο. Σήμερα μετέβη στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται υπό παραίτηση. Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο Ζ.Χρυσοστόσμου ρωτήθηκε αν έχει υποβάλει την παραίτησή του, ωστόσο αρκέστηκε να απαντήσει πως «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο παραιτηθέντας Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.Ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, ενώ ο ίδιος δήλωσε «συγκλονισμένος» από την υπόθεση, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

ΑP - Τσιμεντομπλόκ - έρευνες - Κόκκινη Λίμνη - Κύπρος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
17η επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Σε εξέλιξη η μαθητική πορεία14:44Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Μεγαρέων, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα14:30Φλόριντα: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανών και Αμερικάνων14:16Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες14:02Κάλας: Οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ΕΕ13:48Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Παπαευσταθίου, συγκάλεσε Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου13:34Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα13:20Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία13:06Λαμία: Πλημμύρες στον Δομακό- Διακόπηκε η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών - Θεσσαλονίκης12:52Τρόμος για 42χρονο στην Θεσσαλονίκη- Τον χτύπησαν και τον απείλησαν για να αποσύρει μήνυση12:38Νότια Αφρική: 11 Νεκροί από ένοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο12:24Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Τρομακτικό τροχαίο λόγω κακοκαιρίας - Οδηγός έχασε τον έλεγχο ΙΧ (Βίντεο)12:10Θεσσαλονίκη: Μέχρι πότε θα λειτουργεί η γραμμή Μ1 11:56Παναθηναϊκός: Πιθανή η επανένωση Μπενίτεθ-Κυργιάκου11:42Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών - Σουνίου μετά από πτώση βράχων11:28Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα11:14Άγιος Νικόλαος: Ο προστάτης των θαλασσών και τα θαύματα11:00ΕΜΥ - Byron: Βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι σε ανατολική και νότια Ελλάδα10:46Στα μπλόκα οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες10:32Δένδιας: Δημιουργούμε το πιο ισχυρό Ναυτικό στην ιστορία της Ελλάδας10:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο