LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Μαΐου 2019 09:27

Φίλης στον ΑΝΤ1: ο Πολάκης να διορθώσει όσα είπε για τον Κυμπουρόπουλο

Τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αν. Υπ. Υγείας και την δική του ψήφο στην πρόταση μομφής. Έντονη αντιπαράθεση με την Νίκη Κεραμέως και για το ντιμπέιτ.

Πολάκης - Κυμπουρόπουλος - ΣΥΡΙΖΑ - βουλή

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κράτησε αποστάσεις τόσο από την δήλωση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπυορόπουλο, όσο και από την επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον του η Νέα Δημοκρατία, καταθέτοντας και πρόταση μομφή.

Ο κ. Φίλης επεσήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ο αγώνας που δίνουν άνθρωποι όπως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καλώντας τον Παύλο Πολάκη, όπως είπε, να βρει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα διορθώσει όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε πάντως του έργου του κ. Πολάκη στο Υπ. Υγείας και συνολικά της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την προστασία και την στήριξη των ΑΜΕΑ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά του Αν. Υπ. Υγείας την οποία θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η βουλευτής της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, είπε από την πλευρά της ότι η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη είναι συνολικά η συμπεριφορά της Κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την πλήρη στήριξη και ταύτιση, όπως ανέφερε, του Αλέξη Τσίπρα με τον Αν. Υπ. Υγείας.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση των δύο βουλευτών και για την σύγκρουση Μαξίμου – ΝΔ αναφορικά με την διεξαγωγή ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη πριν από τις ευρωεκλογές.

«Λάδι στην φωτιά» έριξε η νέα αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ από την Κρήτη, από όπου ο Πρωθυπουργός είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να αποφύγει να απαντήσει αν δέχεται να γίνει ντιμπέιτ, «σαν το “φουριάρικο κατσίκι” πήδησε από θέμα σε θέμα και τελικά κρύφτηκε πίσω από τα παντελόνια του Παύλου Πολάκη”.

Η Νίκη Κεραμέως επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για χαμηλού επιπέδου πολιτικό λόγο και ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κατέβει σε αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης.

Στην ίδια γραμμή με τον Νίκο Φίλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 εξέφρασε την άποψη πως μία διορθωτική δήλωση από την πλευρά του Παύλου Πολάκη θα διευκόλυνε την παράταξη, αναφέροντας «είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς με το ύφος ενός πολιτικού ή ενός συναδέλφου σου, με τον τρόπο που το κάνει, άλλο να κρίνεις την ακρίβεια των λεγομένων και είναι εντελώς διαφορετικό όμως όταν η αξιωματική αντιπολίτευση θέτει ζήτημα δυσπιστίας στο πρόσωπο ενός υπουργού για το ύφος του κι όχι για τα έργα του. Έχετε ξανακούσει πρόταση δυσπιστίας για έναν υπουργό για το ύφος του;». Σε ερώτηση αν περιμένει και ο ίδιος μία διορθωτική δήλωση από τον Παύλο Πολάκη για το θέμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο κ. Ξυδάκης απάντησε ότι «είναι δικό του θέμα και θα διευκόλυνε γενικά και την παράταξη του να διαχωρίσει την ουσία των λεγομένων του από τον τρόπο».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη διακινητή που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράνομους μετανάστες23:59Ηγουμενίτσα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα – Ένας τραυματίας23:50Αγρότες σε αδιέξοδο: "Άφαντες" οι επιδοτήσεις 23:36Πάτρα: Δεν κατέβαιναν οι μπάρες του τρένου γιατί…είχε παρκάρει αυτοκίνητο23:22Η Χαμάς παρέδωσε επιστολές στις οικογένειες των ομήρων που έχουν πλέον απελευθερωθεί μέσω του Ερυθρού Σταυρού23:07Βόρεια Μακεδονία: Δημοτικές εκλογές διεξάγονται αύριο στη χώρα22:52Euroleague: Οι Ισραηλινές ομάδες ζήτησαν την διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων στην χώρα τους22:38Με επιφυλακτικότητα παρακολουθεί η Άγκυρα την πρόταση Μητσοτάκη για διάσκεψη Ανατολικής Μεσογείου22:24Γερμανός ΥΠΕΞ: Για να ενταχθεί στο SAFE, η Τουρκία πρέπει να λύσει τα προβλήματά της στην περιοχή22:10Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ μητέρα και παιδί – Σε σοβαρή κατάσταση ο ανήλικος21:55Aστυνομική επιχείρηση σε οικισμό της Περαίας - Διαπιστώθηκαν περιπτώσεις ρευματοκλοπής21:40Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία 310 Κιάτο – Αίγιο λόγω βλάβης21:26Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 76 μετανάστες νότια της Γαύδου από το Λιμενικό21:12Η Χαμάς θα παραδώσει σήμερα τις σορούς δύο ισραηλινών ομήρων20:58Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 20:45Κατέληξε ο διασώστης του ΕΚΑΒ που τραυματίστηκε σε τροχαίο τον Σεπτέμβριο20:31Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Ο πρόεδρος Τραμπ θεωρεί τον τερματισμό των πολέμων ύψιστη προτεραιότητα (βίντεο)20:17Νετανιάχου – Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας20:03Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Απορρίφθηκε η έφεση του Ισραήλ για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου19:49Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο