LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Μαΐου 2019 09:27

Φίλης στον ΑΝΤ1: ο Πολάκης να διορθώσει όσα είπε για τον Κυμπουρόπουλο

Τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αν. Υπ. Υγείας και την δική του ψήφο στην πρόταση μομφής. Έντονη αντιπαράθεση με την Νίκη Κεραμέως και για το ντιμπέιτ.

Πολάκης - Κυμπουρόπουλος - ΣΥΡΙΖΑ - βουλή

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κράτησε αποστάσεις τόσο από την δήλωση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπυορόπουλο, όσο και από την επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον του η Νέα Δημοκρατία, καταθέτοντας και πρόταση μομφή.

Ο κ. Φίλης επεσήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ο αγώνας που δίνουν άνθρωποι όπως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καλώντας τον Παύλο Πολάκη, όπως είπε, να βρει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα διορθώσει όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε πάντως του έργου του κ. Πολάκη στο Υπ. Υγείας και συνολικά της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την προστασία και την στήριξη των ΑΜΕΑ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά του Αν. Υπ. Υγείας την οποία θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η βουλευτής της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, είπε από την πλευρά της ότι η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη είναι συνολικά η συμπεριφορά της Κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την πλήρη στήριξη και ταύτιση, όπως ανέφερε, του Αλέξη Τσίπρα με τον Αν. Υπ. Υγείας.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση των δύο βουλευτών και για την σύγκρουση Μαξίμου – ΝΔ αναφορικά με την διεξαγωγή ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη πριν από τις ευρωεκλογές.

«Λάδι στην φωτιά» έριξε η νέα αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ από την Κρήτη, από όπου ο Πρωθυπουργός είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να αποφύγει να απαντήσει αν δέχεται να γίνει ντιμπέιτ, «σαν το “φουριάρικο κατσίκι” πήδησε από θέμα σε θέμα και τελικά κρύφτηκε πίσω από τα παντελόνια του Παύλου Πολάκη”.

Η Νίκη Κεραμέως επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για χαμηλού επιπέδου πολιτικό λόγο και ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κατέβει σε αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης.

Στην ίδια γραμμή με τον Νίκο Φίλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 εξέφρασε την άποψη πως μία διορθωτική δήλωση από την πλευρά του Παύλου Πολάκη θα διευκόλυνε την παράταξη, αναφέροντας «είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς με το ύφος ενός πολιτικού ή ενός συναδέλφου σου, με τον τρόπο που το κάνει, άλλο να κρίνεις την ακρίβεια των λεγομένων και είναι εντελώς διαφορετικό όμως όταν η αξιωματική αντιπολίτευση θέτει ζήτημα δυσπιστίας στο πρόσωπο ενός υπουργού για το ύφος του κι όχι για τα έργα του. Έχετε ξανακούσει πρόταση δυσπιστίας για έναν υπουργό για το ύφος του;». Σε ερώτηση αν περιμένει και ο ίδιος μία διορθωτική δήλωση από τον Παύλο Πολάκη για το θέμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο κ. Ξυδάκης απάντησε ότι «είναι δικό του θέμα και θα διευκόλυνε γενικά και την παράταξη του να διαχωρίσει την ουσία των λεγομένων του από τον τρόπο».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οποιοδήποτε σχέδιο άμυνας θα συμπεριλαμβάνει όλα τα σύνορα της ΕυρώπηςΣήμερα 19:22 | Ειδήσεις

Τι υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το τι συζητήθηκε κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, μετά το πέρας των εργασιών της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην Κοπεγχάγη.

Λάουρα Κοβέσι: Η διαφθορά υπάρχει παντού, όχι μόνο στην ΕλλάδαΣήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Αιχμές για προσπάθεια εκφοβισμού προκειμένου να σταματήσουν οι έρευνες, άφησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελέας, Λάουρα Κόβεσι, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στο τρίτο τελωνείο Πειραιά.

Πρεσβεία Ισραήλ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την επίθεση στον στολίσκο Sumud – Κλειστή η Κηφισίας (εικόνες)Σήμερα 22:50 | Ειδήσεις

Στο σημείο έχουν σημειωθεί και επεισόδια, με κουκουλοφόρους να πετάνε μολότοφ στα ΜΑΤ.

Άρτα: Στις "Αποκαλύψεις" η αδερφή της 28χρονης εγκύου που πέθανε από αλλεργική αντίδραση (βίντεο)Σήμερα 17:56 | Ειδήσεις

Όσα είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας μιλώντας στον ΑΝΤ1

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μάντσεστερ: 35χρονος Βρετανός ο ύποπτος για την επίθεση στη συναγωγή – Τέσσερις συνολικά συλλήψεις23:39Πυροσβεστική: Παραπάνω από 80 κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων λόγω της κακοκαιρίας23:25Europa League: Ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για ΘΕΛΤΑ - ΠΑΟΚ (βίντεο)23:11Πρεσβεία Ισραήλ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την επίθεση στον στολίσκο Sumud – Κλειστή η Κηφισίας (εικόνες)23:03ΗΠΑ: Νεκρός ένας 17χρονος – Οι φίλοι του τον πέρασαν για σκίουρο και τον πυροβόλησαν22:49Γάζα: Ο Νετανιάχου συγχαίρει τις ναυτικές δυνάμεις για την αναχαίτιση του στολίσκου22:35Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ηττήθηκε με ανατροπή στο ΟΑΚΑ22:21Ζάκυνθος: Υπάλληλος καθαριότητας έκλεψε κοσμήματα από δωμάτιο ξενοδοχείου και συνελήφθη22:07Πανόρμου: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ στα ΜΑΤ21:53Βόλος: Κακοποιούσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου21:39Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή21:25Ρωσία: Ο Πούτιν υπόσχεται άμεση αντίδραση εάν η Ευρώπη προκαλέσει τη Μόσχα21:11Λονδίνο: Εκκενώθηκε για ώρες ο μεγάλος σταθμός Εuston (εικόνες)20:57Χάρης Δούκας - Δήμος Αθηναίων: "Βραβείο Δημοκρατίας" στον Γκίντεον Λέβι20:42Μητσοτάκης: Οποιοδήποτε σχέδιο άμυνας θα συμπεριλαμβάνει όλα τα σύνορα της Ευρώπης20:28Χαλκίδα: Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης μητέρας και των δύο παιδιών της - Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία 20:14Αττική: Συνελήφθη 31χρονος για κατοχή και διακίνηση πάνω από 34 κιλών κάνναβης (εικόνες)20:00Αιτωλικό: Σφοδρές πλημμύρες μετά από την κακοκαιρία (εικόνες)19:46Διπλάσιος ο κίνδυνος long Covid στα παιδιά έπειτα από δεύτερη μόλυνση19:32ΗΠΑ: Σύγκρουση δύο αεροπλάνων σε διάδρομο του LaGuardia (εικόνες)19:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο