LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2019 16:54

Ινδονησία: εκατοντάδες μέλη εφορευτικών επιτροπών πέθαναν από υπερκόπωση!

Η Ινδονησία είναι η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, προεδρικές, εθνικές και βουλευτικές εκλογές.

Ινδονησία - εκλογές

Περισσότεροι από 270 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από υπερκόπωση στην Ινδονησία, μετά από ατελείωτες ώρες εντατικής δουλειάς για την καταμέτρηση των ψήφων των τελευταίων εκλογών της χώρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Γενικής Εκλογικής Επιτροπής (KPU), πέραν των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, άλλα 1.878 μέλη των εφορευτικών επιτροπών αρρώστησαν από την εντατική εργασία. Περίπου επτά εκατομμύρια Ινδονήσιοι συμμετέχουν στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Απριλίου.

Οι εφορευτικές επιτροπές εργάζονται επί μέρες και νύχτες υπό δύσκολες συνθήκες ανυπόφορης ζέστης, οι οποίες αποδείχθηκαν ήδη μοιραίες για πολλούς.

Ο όγκος της δουλειάς ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση στην τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, καθότι έλαβαν χώρα ταυτόχρονα οι προεδρικές και οι εθνικές και τοπικές βουλευτικές εκλογές, με σκοπό την εξοικονόμηση χρήματος.

Περίπου το 80% των 193 εκατομμυρίων ψηφοφόρων κατέθεσε την ψήφο του στις εκλογές, στα περισσότερα από τα 800.000 εκλογικά κέντρα ανά τη νησιωτική χώρα.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους λόγω της διαδικασίας άνηκε στο προσωρινό εκλογικό προσωπικό, το οποίο, σε αντίθεση με τους δημοσίους υπαλλήλους που πλαισιώνει, δεν περνάει από ιατρικούς ελέγχους πριν «πιάσει» δουλειά.

Η Γενική Εκλογική Επιτροπή αναμένεται να αποζημιώσει τις οικογένειες των θανόντων με το ποσό των 36 εκατομμυρίων ρουπιών έκαστη, ποσό που αντιστοιχεί στις ετήσιες αποδοχές ενός εργαζομένου που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό.

Η KPU αναμένεται να ολοκληρώσει την καταμέτρηση των ψήφων και να ανακοινώσει τους τελικούς νικητές των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στις 22 Μαΐου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)Σήμερα 16:49 | Ειδήσεις

Για «κοστολογημένο και καλά μελετημένο σχέδιο ανάταξης των βασικών υποδομών της Θεσσαλίας» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός από το Μουζάκι

Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντεςΣήμερα 18:20 | Ειδήσεις

Ποιους αφορά η αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών, δόσεων και παρατάσεις καταβολών, την οποία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντεςΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Ποιες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι. 

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται η σταδιακή απομάκρυνση του φαινομένου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Φωτιά στους Σχίνους Ηλείας (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του17:30ΟΣΕ: Νέο ΔΣ στον Οργανισμό17:16Καναδάς: Φλεγόμενο τρένο περνάει από το κέντρο του Λονδίνου στο Οντάριο (βίντεο)17:03Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία16:51Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος16:38“The 2Night Show”: Βαλαβάνη και Άρχος στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)16:25“Daniel” και “Elias” - Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δις το κόστος αποκατάστασης των ζημιών (εικόνες)16:12“Daniel” - ΕΛΓΑ: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ 15:58Δολοφονία Λυγγερίδη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα στους συλληφθέντες 15:45Σεισμός στην Κρήτη15:31Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τα Πατήσια - Τραυματίστηκε αστυνομικός15:17“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά (εικόνες)15:04Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία όχι η πολιτική σταθερότητα 14:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο