LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2019 16:54

Ινδονησία: εκατοντάδες μέλη εφορευτικών επιτροπών πέθαναν από υπερκόπωση!

Η Ινδονησία είναι η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, προεδρικές, εθνικές και βουλευτικές εκλογές.

Ινδονησία - εκλογές

Περισσότεροι από 270 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από υπερκόπωση στην Ινδονησία, μετά από ατελείωτες ώρες εντατικής δουλειάς για την καταμέτρηση των ψήφων των τελευταίων εκλογών της χώρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Γενικής Εκλογικής Επιτροπής (KPU), πέραν των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, άλλα 1.878 μέλη των εφορευτικών επιτροπών αρρώστησαν από την εντατική εργασία. Περίπου επτά εκατομμύρια Ινδονήσιοι συμμετέχουν στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Απριλίου.

Οι εφορευτικές επιτροπές εργάζονται επί μέρες και νύχτες υπό δύσκολες συνθήκες ανυπόφορης ζέστης, οι οποίες αποδείχθηκαν ήδη μοιραίες για πολλούς.

Ο όγκος της δουλειάς ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση στην τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, καθότι έλαβαν χώρα ταυτόχρονα οι προεδρικές και οι εθνικές και τοπικές βουλευτικές εκλογές, με σκοπό την εξοικονόμηση χρήματος.

Περίπου το 80% των 193 εκατομμυρίων ψηφοφόρων κατέθεσε την ψήφο του στις εκλογές, στα περισσότερα από τα 800.000 εκλογικά κέντρα ανά τη νησιωτική χώρα.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους λόγω της διαδικασίας άνηκε στο προσωρινό εκλογικό προσωπικό, το οποίο, σε αντίθεση με τους δημοσίους υπαλλήλους που πλαισιώνει, δεν περνάει από ιατρικούς ελέγχους πριν «πιάσει» δουλειά.

Η Γενική Εκλογική Επιτροπή αναμένεται να αποζημιώσει τις οικογένειες των θανόντων με το ποσό των 36 εκατομμυρίων ρουπιών έκαστη, ποσό που αντιστοιχεί στις ετήσιες αποδοχές ενός εργαζομένου που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό.

Η KPU αναμένεται να ολοκληρώσει την καταμέτρηση των ψήφων και να ανακοινώσει τους τελικούς νικητές των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στις 22 Μαΐου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Champions League - Ολυμπιακός: Στην Αστάνα για το "διπλό"12:30Χολαργός: Προκλητική απάντηση στα social από τον νεαρό που επιτέθηκε στον 14χρονο12:16Άγριος ξυλοδαρμός στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες12:02Θεσσαλονίκη: Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι παραγωγοί - Πού κλείνουν και ποιες ώρες11:48Συνολικά 67 δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν το 2025 - Σχεδόν οι μισοί στη Γάζα11:34Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε είσοδο πολυκατοικίας11:20Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο με 48χρονο που κυνήγαγε μαθήτριες κρατώντας μαχαίρι11:06Πέτρος Φιλιππίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Είμαι άστεγος, έχω καταστραφεί οικονομικά10:52Άνοιξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Αποχωρούν οι αγρότες10:38Πέντε συλλήψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα10:24Θεσσαλονίκη: Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων- Προμαχώνα- Εξοχής και Νίκης10:10Μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στο Μάτι και στη Μάνδρα09:56Λαμία: Διευρύνουν τους αποκλεισμούς οι αγρότες της Κεντρικής Ελλάδας09:42Πάτρα: Σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι09:28Εξάρχεια: Άγνωστοι έριξαν 5 μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ09:14Ιαπωνία: Δεκάδες οι τραυματίες, μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι 09:00Λίβερπουλ - Σλοτ: Δεν έχω ιδέα αν ο Σαλάχ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την Λίβερπουλ08:46Πάτρα: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο Ρίου08:32Λάρισα: Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις08:18Τρίκαλα: Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες - Αποφασίζουν κι άλλες μορφές δράσεων08:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο