LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2019 16:54

Ινδονησία: εκατοντάδες μέλη εφορευτικών επιτροπών πέθαναν από υπερκόπωση!

Η Ινδονησία είναι η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, προεδρικές, εθνικές και βουλευτικές εκλογές.

Ινδονησία - εκλογές

Περισσότεροι από 270 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από υπερκόπωση στην Ινδονησία, μετά από ατελείωτες ώρες εντατικής δουλειάς για την καταμέτρηση των ψήφων των τελευταίων εκλογών της χώρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Γενικής Εκλογικής Επιτροπής (KPU), πέραν των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, άλλα 1.878 μέλη των εφορευτικών επιτροπών αρρώστησαν από την εντατική εργασία. Περίπου επτά εκατομμύρια Ινδονήσιοι συμμετέχουν στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Απριλίου.

Οι εφορευτικές επιτροπές εργάζονται επί μέρες και νύχτες υπό δύσκολες συνθήκες ανυπόφορης ζέστης, οι οποίες αποδείχθηκαν ήδη μοιραίες για πολλούς.

Ο όγκος της δουλειάς ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση στην τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, καθότι έλαβαν χώρα ταυτόχρονα οι προεδρικές και οι εθνικές και τοπικές βουλευτικές εκλογές, με σκοπό την εξοικονόμηση χρήματος.

Περίπου το 80% των 193 εκατομμυρίων ψηφοφόρων κατέθεσε την ψήφο του στις εκλογές, στα περισσότερα από τα 800.000 εκλογικά κέντρα ανά τη νησιωτική χώρα.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους λόγω της διαδικασίας άνηκε στο προσωρινό εκλογικό προσωπικό, το οποίο, σε αντίθεση με τους δημοσίους υπαλλήλους που πλαισιώνει, δεν περνάει από ιατρικούς ελέγχους πριν «πιάσει» δουλειά.

Η Γενική Εκλογική Επιτροπή αναμένεται να αποζημιώσει τις οικογένειες των θανόντων με το ποσό των 36 εκατομμυρίων ρουπιών έκαστη, ποσό που αντιστοιχεί στις ετήσιες αποδοχές ενός εργαζομένου που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό.

Η KPU αναμένεται να ολοκληρώσει την καταμέτρηση των ψήφων και να ανακοινώσει τους τελικούς νικητές των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στις 22 Μαΐου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Δημοσιογράφος νεκρός μετά από ισραηλινό πλήγμα06:57ΤΑΞΙ: Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Δεκεμβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Υπεγράφη η έγκριση του Εθνικού Χάρτη Εκτίμησης Κινδύνου Δασικών Πυρκαγιών23:59Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις AI κάμερες – Στόχος μας είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, δηλώνει ο Παπαστεργίου23:51Θεσσαλονίκη: Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας23:43Τραμπ: Σύντομα θα ξεκινήσουν χερσαίες επιθέσεις στη Βενεζουέλα23:35Παρτιζάν: Συμφώνησε ο Αντρέα Τρινκιέρι για να διαδεχτεί τον Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία23:27Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ23:19Τροχαίο με εγκατάλειψη στα Χανιά: Στο νοσοκομείο ένας μοτοσικλετιστής (εικόνες)23:11Πιτσιλής - Future Unfold: Η ΑΑΔΕ μετασχηματίζεται σε "data-driven" Οργανισμό23:03Χατζηδάκης - Future Unfold: Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σύμμαχός μας εάν συνεχίσουμε να προχωρούμε με σοβαρότητα στην οικονομία22:58Θεσσαλονίκη – Μπλόκα αγροτών: Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων έπειτα από 4 ώρες αποκλεισμού22:53Χίος: Συνελήφθη Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία22:45Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας – Τι προβλέπει22:37Ο Όμιλος Antenna ενισχύει την ηγετική θέση του στον τομέα της ψυχαγωγίας - Νέα εξαγορά της Options & Town Cinemas22:29Ζελένσκι: Κανείς δεν μπορεί να διαλύσει τον κόσμο μόνος του – ούτε η Ρωσία22:24Δύο τροχαία στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστριες μεθυσμένες οδηγούς22:16Αττική: Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι λαϊκές αγορές αύριο Τετάρτη22:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο