LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2019 15:02

Εξελίξεις – σοκ: Βρέθηκε κι άλλο θύμα του “Ορέστη” μέσα σε βαλίτσα

Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις για την δράση του 35χρονου «Ορέστη». Νέο μακάβριο εύρημα στην Κόκκινη Λίμνη. 

Κύπρος - έρευνες - βαλίτσα - Κόκκινη Λίμνη - serial killer

Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις για την δράση του 35χρονου Ίλαρχου, γνώστού και ως «Ορέστη». 

Λίγο πριν τις 14:00 ανασύρθηκε η πρώτη βαλίτσα στο πλαίσιο της επιχείρησης των Αρχών για ανάσυρση στην Kόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό,

Στην βαλίτσα εντοπίστηκε μία σορός και αυτή την ώρα η βαλίτσα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπως μεταδίδει ο «Πολίτης» και το sigmalive.com.

Ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λευκωσίας δήλωσε πως πρόκειται για σορό γυναίκας μεγάλης σε ηλικία,  σε προχωρημένη αποσύνθεση. Μαζί με τη σορό βρέθηκε τσιμεντένιο μπλοκ εντός της βαλίτσας. Ο υπεύθυνος ανέφερε ότι δεν θα γίνει σήμερα ανάσυρση άλλης βαλίτσας.

Νωρίτερα ο αρχηγός αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου βρέθηκε στην «Κόκκινη Λίμνη» και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκο Τράγκολα για τα ευρήματα και το σχέδιο της επιχείρησης. Στην Κόκκινη Λίμνη παραμένει η ρομποτική κάμερα.

Στις έρευνες συμμετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, αλλά και τα μέλη ιδιωτικής εταιρείας. Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τα πτώματα δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως τόνισε ο κ. Τράγκολας το Μ. Σάββατο, η προσπάθεια ανάσυρσης θα απαιτήσει τεράστια προσοχή ώστε τα αντικείμενα να βγουν από τον βυθό στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Παράλληλα, ο ίδιος ενημέρωσε και για τις έρευνες στο Ξυλιάτο, τονίζοντας πως εντοπίστηκε κάτι στην περιοχή και έχει σταλεί για αναλύσεις. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα αποτελέσματα.

Φρίκης συνέχεια

Χθες ο 35χρονος Ίλαρχος μεταφέρθηκε και πάλι από τους ανακριτές, στη «Κόκκινη Λίμνη» για να υποδείξει εκ νέου το σημείο στο οποίο είχε πετάξει τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων.

Και οι δύο δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 και αφού έβαλε τα πτώματα τους σε βαλίτσες τα πέταξε στη «Κόκκινη Λίμνη». Στο ίδιο σημείο παραδέχθηκε ότι πέταξε και το πτώμα της Maricar Valdez Arquiola, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Μετά την ανάσυρση των δύο βαλιτσών, αν διαπιστωθεί ότι περιέχουν τις σορούς δύο θυμάτων θα αναζητηθεί και η τρίτη, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ένα κομμάτι δέρμα

Στο φράγμα του Ξυλιάτου, όπου συνεχίζονται για σχεδόν δύο εβδομάδες οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού της 6χρονης Sierra Graze Seucalliuc, δεν έχουν υπάρξει αποτελέσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύτες εντόπισαν χθες ένα κομμάτι από δέρμα, το οποίο εκτίμησαν ότι πρέπει να εξεταστεί καθώς έδειχνε «ξένο» με τον χώρο. Δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτό το στοιχείο μπορεί να σχετίζεται με την 6χρονη, αλλά για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο θα γίνει ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει σε άνθρωπο ή ζώο.

Η Sierra ήταν κόρη της 38χρονης Marry Rose Tiburcio, από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας ήταν το πρώτο που εντοπίστηκε τυχαία από περιηγητές να επιπλέει στο φρεάτιο του μεταλλείου Μιτσερού.

Ο 35χρονος Ίλαρχος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την μητέρα, αλλά όπως υποστηρίζει το παιδί πέθανε μόνο του, από αναρρόφηση εμεσμάτων. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, πέταξε το πτώμα του παιδιού στο φράγμα Ξυλιάτου και της μητέρας στο μεταλλείο Μιτσερού.

Προς ταυτοποίηση το πτώμα που εντοπίστηκε στην Ορούντα

To πτώμα που βρέθηκε σε σχεδόν πλήρη αποσύνθεση σε πηγάδι στο πεδίο Βολής Ορούντας, όλα δείχνουν πως ανήκει στη 30χρονη Asmita Khadka Bista από το Νεπάλ, η οποία χρησιμοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το όνομα Khadka Anu. Τα ίχνη της, είχαν χαθεί στις αρχές του 2018 και οι φίλες της είχαν κάνει καταγγελία στο προξενείο του Νεπάλ, αλλά όχι στην Αστυνομία, ώστε να συμπεριληφθεί το όνομα της στη λίστα με τις γυναίκες που είχαν εξαφανιστεί.

Διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος Ίλαρχος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» επικοινωνούσε μαζί της και την ημέρα που εξαφανίστηκε την είχε πάρει με το αυτοκίνητο του από το σπίτι της. Έκτοτε δεν την είδε κανείς. Οι ανθρωπολόγοι καταβάλλουν προσπάθειες να ανασυστήσουν τον σκελετό της και να κάνουν ταυτοποίηση με DNA.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: αγόρι περιφερόταν μόνο του στους δρόμους19:25Ερντογάν: να μειωθεί η ένταση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν19:12Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή18:58Νέος δικαστικός χάρτης - Δικηγόροι: Πανελλαδική αποχή προετείνει η ολομέλεια των ΔΣΕ18:44Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο