LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 23 Απριλίου 2019 08:41

Σάλος από τα σχόλια του Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο

Κύμα αντιδράσεων από την ανάρτηση του Αν. Υπ. Υγείας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ. Την αποπομπή του ζητά η αντιπολίτευση.

Πολάκης - Κυμπουρόπουλος

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σχόλια του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με την αντιπολίτευση να ζητά την αποπομπή του Αν. υπ. Υγείας απο την Κυβέρνηση, ενώ τα βέλη των κομμάτων στρέφονται και προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αν. Υπ. Υγείας έγραψε στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπαρόπουλου στο Twitter όπου έγραψε «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει».

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και απο χρήστες των social media.

Πολάκης - Κυμπουρόπουλος

O κ. Πολάκης απαντώντας σε χρήστη του Facebook, αναφέρει πως ο κ.Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ και όχι ο ίδιος.

Πολάκης - Κυμπουρόπουλος - σχόλιο - facebook

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία του με τον αδελφό του.

Κυμπουρόπουλος  - ανάρτηση - facebook

Αποπομπή Πολάκη απο την Κυβέρνηση ζητά η αντιπολίτευση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε σε ανάρτησή του: «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια.  Έκανα λάθος.  Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», σημειώσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που λίγο αργότερα δήλωσε από τη Βουλή ότι η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας μετά το Πάσχα.

Κυρ. Μητσοτάκης - tweet - Πολάκης - αθλιότητα

«Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ.  Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως, τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο, μόνο από φασίστες…», έγραψε στα social media η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Φώφη Γεννηματά - tweet - Πολάκης

“Τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία είναι κατοχυρωμένα με αγώνες και δεν μπορεί να τα καταργήσει ο οποιοσδήποτε υπουργός ή άλλα στελέχη της κυβέρνησης”, ξεκαθάρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κ. Πολάκη και του κ. Κυμπουρόπουλου.

Εσωκομματικά πυρά

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Πολάκη, πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, καλώντας τον Πολάκη να πάρει πίσω τις δηλώσεις του. Μιλώντας στο Ρ/Σ «News 24/7», τόνισε χαρακτηριστικά, «αυτή η δήλωση δεν νομίζω ότι εκφράζει τον Παύλο, θα πρέπει να την πάρει πίσω».

«Ο κ. Πολάκης έκανε λάθος» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου για την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου. «Βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας. Δίνει πάτημα στη Ν.Δ. να αλλάζει την ατζέντα» ανέφερε ο κ. Κούλογλου μιλώντας στον Alpha.

Αλλά και ο πρώην Υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πολάκη, ανέφερε στη Βουλή, «δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, να βρει τρόπο να διορθώσει την αστοχία του».

ΙΣΑ: αήθης η επίθεση κατά Κυμπουρόπουλου

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πολάκη κατά του κ. Κυμπουρόπουλου, δήλωσε τα εξής:

Καταδικάζουμε την αήθη επίθεση, ενάντια στο γιατρό Στέλιο Κυμπουρόπουλου που υπηρετεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, την επιστήμη του και κυρίως ενάντια  στον άνθρωπο που έχει επιδείξει δύναμη ζωής και αποτελεί παράδειγμα για τους συνανθρώπους του. Η επίδειξη απαράδεκτου και προκλητικού ρατσισμού  από έναν πολιτειακό παράγοντα που οφείλει εκ της θέσεως του  να δημιουργήσει δίχτυ προστασίας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες  προσβάλει το κοινό αίσθημα, περί δικαίου και αποτελεί τεράστιο ατόπημα.

Είναι μια  αχαρακτήριστη ρατσιστική επίθεση, ενάντια στις ευπαθείς ομάδες που η πολιτεία οφείλει να προστατεύει και να αντιμετωπίζει με σεβασμό. Συστρατευόμαστε με τους συνανθρώπους που δίνουν μάχη για μια αξιοπρεπή ζωή και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε απέναντι σε όσους τους αντιμετωπίζουν με κυνισμό και έλλειψη σεβασμού.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο