LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 21 Απριλίου 2019 14:35

Κύπρος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τα στυγερά εγκλήματα

Τη δολοφονία μίας ακόμη γυναίκας ομολόγησε ο 35χρονος αξιωματικός. Φρίκη προκαλούν όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες.

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΓΚΛΗΜΑ - ΛΑΤΟΜΕΙΟ - ΦΡΕΑΤΙΟ

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων που διέπραξε ο 35χρονος αξιωματικός του στρατού, ο οποίος παραδέχθηκε το πρωί της Κυριακής ενώπιον Δικαστηρίου τη δολοφονία ακόμη μιας γυναίκας, της 28χρονης Arian Palanas Lozano επίσης από τις Φιλιππίνες.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 Κύπρου αφού ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 38χρονη, χθες σε θεληματική κατάθεση του ανέφερε πως περί τα τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου του 2018 γνώρισε την 28χρονη Arian Palanas Lozano σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν στην οικία του και εκεί είχαν σεξουαλική επαφή. Κατά τη διάρκεια της επαφής ο 35χρονος την έπνιξε με καλώδιο και πέταξε την σορό της στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη, έγιναν νέες έρευνες στην κατοικία του, στα δυο οχήματα του και οι Αρχές αναμένουν αποτελέσματα από την Interpol στις Φιλλιπίνες.

Το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της ΕΜΑΚ μετά από πολύωρες έρευνες στο Μιτσερό ανέσυραν και δεύτερη σορό από το φρεάτιο του μεταλλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης ενώ παρουσιάζει ομοιότητες με τη σορό της 38χρονης. Ήταν δεμένη με σχοινί μαύρου χρώματος και με δεμένα τόσο τα πόδια όσο και τα χέρια.

Οι Αρχές ερευνούν εάν η σορός που εντοπίστηκε το Σάββατο στο φρεάτιο ανήκει στο δεύτερο θύμα του 35χρονου.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με την υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας.

Συνεχίζονται οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο για την 6χρονη

Το πρωί άρχισαν ξανά οι έρευνες της Αστυνομίας στη λίμνη του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης της 38ης γυναίκας, το πτώμα της οποίας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό.

Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με την συμμετοχή ομάδας δυτών της Λιμενικής, ενώ στο σημείο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ο 35χρονος ύποπτος για υποδείξεις σκηνών.

Έρευνες πραγματοποιεί η Αστυνομία και στο φρεάτιο στο Μιτσερό ενώ μελετώνται διάφοροι τρόποι για να μπορούν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στο φρεάτιο.

 

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ έγκλημαΚύπρος
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο