LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 19 Απριλίου 2019 10:59

Οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί από το Champions League

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ σε νέα σύγκρουση για το πρωτάθλημα. Στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα το ντέρμπι της Premier League με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ, μετά από το συγκλονιστικό μεταξύ τους ντέρμπι για τα προημιτελικά του Champions League, συγκρούονται και πάλι αύριο (14:30) στο Etihad για το πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-3, αλλά η Τότεναμ εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 1-0. Οι λογαριασμοί τους έμειναν ανοιχτοί από το Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό της και να παραμείνει σε απόσταση 2 βαθμών από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, με 1 ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει τη Μεγάλη Τετάρτη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τότεναμ παλεύει για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, ώστε να παίξει και στη νέα σεζόν στο Champions League και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητη από το Etihad.

ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Το ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ περιλαμβάνεται στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα ακόλουθα έξι συνδυαστικά στοιχήματα:

  • Ο Αγκουέρο να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 2-1.
  • Ο Στέρλινγκ να σκοράρει και Over 3,5 γκολ στον αγώνα.
  • Ο Σον να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-1.
  • Ο Έρικσεν να σκοράρει και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
  • Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, 4-6 γκολ στον αγώνα και λεπτό τελευταίου γκολ 81’-λήξη αγώνα.

ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΙΝΤΕΡ-ΡΟΜΑ

Στη Serie A ξεχωρίζει το ντέρμπι Ίντερ-Ρόμα, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (21:30) στο Giuseppe Meazza. Και οι δύο έχουν ως στόχο τα εισιτήρια του Champions League. Η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 60 βαθμούς και η Ρόμα στην πέμπτη με 54.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει έξι συνδυαστικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και για το ντέρμπι Ίντερ-Ρόμα:

  • Ο Ικάρντι να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 3-1.
  • Ο Πέρισιτς να σκοράρει και Over 6,5 κόρνερ η Ίντερ στον αγώνα.
  • Ο Τζέκο να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-2.
  • Ο Ελ Σαραουί να σκοράρει και Over 3,5 γκολ στον αγώνα.
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, 4-6 γκολ στον αγώνα και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο