LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 16 Απριλίου 2019 14:28

Τσίπρας για Βελβεντό: Δεν ήταν δώρο, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε αγροτικούς συνεταιρισμούς της περιοχής. Θερμή υποδοχή από τους παραγωγούς και οι selfies με τις εργάτριες.

Αλ. Τσίπρας - Βελβεντό - Κοζάνη

Τους δύο αγροτικούς συνεταιρισμούς του Βελβεντού επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή.

Ο κ. Τσίπρας οδηγήθηκε στην αλυσίδα της συσκευασίας των προϊόντων, κυρίως ροδάκινων και μήλων. Οι παραγωγοί του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, ο πρωθυπουργός χαιρέτισε δια χειραψίας αρκετούς από αυτούς και έβγαλε και selfie με κυρίες που του το ζήτησαν.

-«Σας ευχαριστούμε για το δώρο που μας κάνατε» του είπε εργάτρια στην αλυσίδα της συσκευασίας, εκφράζοντας τη χαρά της για τον διαχωρισμό του δήμου Βελβεντού από τα Σέρβια.

-«Μην το λέτε δώρο, δεν ήταν δώρο. Ήταν δίκαιο και γι' αυτό το κάναμε πράξη», απάντησε ο πρωθυπουργός θυμίζοντας και το βασικό του σύνθημα.

Αλ. Τσίπρας - Βελβεντό - Κοζάνη

Αλ. Τσίπρας - Βελβεντό - Κοζάνη

Αγροτικός συνεταιρισμός - Βελβεντό - Αλέξης Τσίπρας

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών (ΑΣΕΠΟΠ) Βελβεντού, ο κ. Τσίπρας είχε σύσκεψη με τους υπευθύνους τού συνεταιρισμού, τον περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη, τους υπουργούς που τον συνόδευαν και τους 4 τοπικούς βουλευτές, Θέμη Μουμουλίδη, Γιάννη Θεοφύλακτο, Μίμη Δημητριάδη και Γιώργο Ντζιμάνη.

Οι τοπικοί παράγοντες τον ενημέρωσαν για την παραγωγή, αλλά και για τα τοπικά ζητήματα του συνεταιρισμού και κυρίως πώς μπορεί η κυβέρνηση με ένα διαφορετικό μοντέλο συνεταιριστικής πολιτικής να βοηθήσει την παραγωγή και κυρίως την προώθηση των προϊόντων.

Ο πρωθυπουργός έκανε σύντομη στάση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευση όπου θα στεγαστούν τα προγράμματα επιμόρφωσης νέων αγροτών.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον υδροηλεκτρικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας -που λειτούργησε πριν από μερικούς μήνες- στη λίμνη Πολυφύτου Κοζάνης.

Αγροτικός συνεταιρισμός - Βελβεντό - Αλέξης Τσίπρας

Αγροτικός συνεταιρισμός - Βελβεντό - Αλέξης Τσίπρας

Αγροτικός συνεταιρισμός - Βελβεντό - Αλέξης Τσίπρας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στον Μαραθώνα - Επιχειρούν εναέρια μέσαΣήμερα 13:59 | Ειδήσεις

Στο σημείο επιχειρούν 56 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων, 18 οχήματα, εθελοντές και από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα. 

Ρόδος: Κινητό εκρήγνυται μέσα σε τσάντα (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Στιγμές πανικού έζησαν περαστικοί και τουρίστες στην καρδιά της Ρόδου όταν κινητό τηλέφωνο άρπαξε φωτιά μέσα σε τσάντα γυναίκας.

Κυριακή Γρίβα: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της (βίντεο)Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων.  Ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα επιτέθηκε λεκτικά στον κατηγορούμενο

Αργολίδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικώνΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τρεις κουκουλοφόροι ανατίναξαν ATM στην κεντρική πλατεία της Νέας Κίου και άνοιξαν πυρ με καραμπίνα κατά της αστυνομίας πριν διαφύγουν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στον Μαραθώνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα14:05Ψηφιακό Πελατολόγιο: "Ταφόπλακα" χαρακτηρίζεται από τους ιδιοκτήτες του κλάδου13:50Ιαπωνία: Περισσότεροι από 900 σεισμοί έχουν καταγραφεί τις τελευταίες 10 μέρες13:35Κυριακή Γρίβα: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της (βίντεο)13:17Ρόδος: Νεκρός 48χρονος οδηγός σε τροχαίο δυστύχημα13:00Βόλος: Φωτιά σε αστικό λεωφορείο - Απομακρύνθηκε ο οδηγός (βίντεο)12:45Δάφνη – Υμηττός: Διέπραττε ληστείες εις βάρος υπαλλήλων καταστημάτων (βίντεο)12:31Κίνα: Ανθρωποειδή ρομπότ…παίζουν μπάλα (βίντεο)12:17Εργασιακό Νομοσχέδιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, σε 16 απαντήσεις12:03Τζάνειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 62χρονη - Ξεκινούν τα εγκεφαλικά τεστ11:49Μυτιλήνη – Αδερφός Θύματος: Παρά τρίχα ζωντανός είναι… Ήταν λες και ήμουνα στην εμπόλεμη ζώνη στη Γάζα11:35Τρίτη 2 Ιουλίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας11:21Αίγυπτος: Μαούνα ναυαγεί στον Κόλπο του Σουέζ - Αναφορές για νεκρούς 11:06Ελευσίνα: Διάρρηξη με λεία άνω των 70.000 ευρώ - Έκλεψαν ακόμη λίρες και κοσμήματα 10:52Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό10:38Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Ανανεώνει την Ηγεσία του Ενισχύοντας τους Διατλαντικούς Δεσμούς10:24Θεσσαλονίκη: 17χρονος ξυλοκόπησε συνομήλικο του10:09Ρόδος: Κινητό εκρήγνυται μέσα σε τσάντα (βίντεο)09:54Λεωφόρος Συγγρού: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών09:39Καύσωνας: Υποχωρεί από τη Γαλλία και μετακινείται πιο ανατολικά προς τη Γερμανία09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο