LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Απριλίου 2019 17:09

Βουλή: επίθεση Γεωργιάδη - Μανιάτη στην Κυβέρνηση

Στα ύψη ανέβασαν τους τόνους οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, αναφερόμενοι στην Κεντροαριστερά και την σκανδαλολογία.

Βουλή - Ολομέλεια

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσαν στη Βουλή ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Μανιάτη να χρησιμοποιούν ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για θέματα της επικαιρότητας.

«Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε από κεντροαριστερός, δεξιός, γιατί “έπηξε” το κεφάλι του», είπε προς τα έδρανα του κυβερνώντος κόμματος ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας τι έπραξε όταν ήταν ακόμη στην αντιπολίτευση. «Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη Βουλή και να ψηφίσετε εσείς ό,τι είχε προτείνει η προηγούμενη Κυβέρνηση», είπε, κάνοντας λόγο για παράδειγμα όχι απλώς “κωλοτούμπας”, «αλλά μιας μοίρας που δεν έχουν τα μαθηματικά».

Αποκάλεσε δε, τον ΣΥΡΙΖΑ «μούρλια κόμμα», δίνοντας του “συγχαρητήρια”.

Την ίδια ώρα, δριμύ κατηγορώ στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε και ο Γιάννης Μανιάτης, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «χρυσό χορηγό της Χρυσής Αυγής» και «πολιτικό έκτρωμα», που επειδή απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, καταφεύγει στην πολιτική λάσπης και σπίλωσης των αντιπάλων του. Είπε, ακόμη, πως επιχειρεί να  φανεί προοδευτικό κόμμα, στηριζόμενος στα στελέχη της καραμανλικής δεξιάς. της δεξιάς του Καμμένου και των υπολειμμάτων του Άκη, με Πολάκηδες, Πετσίτηδες και Ρασπούτιν.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Novartis, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, που το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να παραγράφουν. «Μιλάτε για σοσιαλισμό και έχετε “τακιμιάσει” με τον Μαδούρο. Μιλάτε για δημοκρατία και σας νοιάζει να την χειραγωγήσετε. Βιάζετε καθημερινά την Δικαιοσύνη. Προσβάλετε την λογική με την σκευωρία της Novartis. Σας λέμε, και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι τα εγκλήματά σας κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος δεν θα επιτρέψουμε να παραγραφούν. Διασύρατε κοινωνικά και πολιτικά κάθε έννοια προοδευτισμού», ανέφερε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Champions League: Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης 23:59ΗΠΑ: Νεκρoί οι άντρες της Εθνοφρουράς που δέχθηκαν πυροβολισμούς κοντά στον Λευκό Οίκο23:46Κάγια Κάλας: Ο ρωσικός στρατός θα πρέπει να περιοριστεί για να τερματιστεί ο πόλεμος23:37Τουρκία - Γκιουλέρ: "Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα έναντι μονομερών ενεργειών της Ελλάδας"23:23Ρωσία - Πεσκόφ για τερματισμό πολέμου: Πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό23:09Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας αύριο και μεθαύριο22:55ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο - Δύο μέλη της Εθνοφρουράς τραυματίστηκαν22:41«Μπλακ άουτ» του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι 22:27Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πάτμος και Λέρος 22:13Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Κέρκυρα και Αιτωλοακαρνανία21:59Τραγωδία στη Ρόδο: Ο πατέρας του 19χρονου στον ΑΝΤ1 - Θα ψάξουμε τα πάντα21:45Κέρκυρα - Κακοκαιρία Adel: Μια έγκυος απεγκλωβίστηκε στην περιοχή Ποταμός21:31Παρτιζάν: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανακοινώνοντας και επίσημα την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας21:17Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη21:03Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Ούτε ένα ευρώ δεν επέστρεψαν οι αγρότες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ20:49Φλώρινα: Σοβαρό τροχαίο στο Πλατύ Πρεσπών - Απεγκλωβίστηκαν δύο άνδρες χωρίς αισθήσεις20:35Ant1 Sports: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη βασίλισσα της Ευρώπης στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης"20:21Πραξικόπημα στη Γουινέα–Μπισσάου εν μέσω προεδρικών εκλογών - Συνελήφθη ο πρόεδρος και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου20:07Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τον θάνατο του 19χρονου στρατιώτη σε πεδίο βολής στη Ρόδο19:57Τέλλογλου - Αγροτικές επιδοτήσεις: "Εφιάλτης" το κόστος παραγωγής 19:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο